Dregen

Just nu är det Rum för en Stjärna som är på TV'n. Dregen är ju med, dreggel. Han är lite snygg sådär.



Egentligen gillar jag inte Simon & Tomas. Kollar ju just för att Dregen är med ikväll.

Imorgon så kommer Josse och Kasper hit en stund, hon vill ha bilderna som jag tog förra veckan.

Bilder

Tog lite bilder nyss på... Ja ni får se.

Tog även några på Mira. Hon är så söt, satt och grinade nyss til lett avsnitt Buffy (det när mamman dör) och då kommer hon och lägger sig på mig och pussas och gosar för att jag inte ska vara "ledsen".




Det gäller att vara snabb om mna vill få bilder när det är precis rosa/orange. Bara några minuter senare så är det mörkblått igen och kvällen är på väg hit.


How I feel today.

Hur jag mår idag: Idag är det ungefär som det brukar vara. Jag känner av en svag smärta i knänen och i höften men inte så att jag lider utav det. Ja gtar min medicin som vanligt och låter helt enkelt bli att tänka på det. Det är ju när man går runt och känner efter om smrtan finns där som den faktiskt gör det.

Idag är det bestämt att nästa gång Mira ska löpa, om ett halvår ungefär, så ska hon ju som vi bestämde innan bli med valpar. Då hade vi först tänkt att hon bor hos sin förra ägare eftersom det är hon som vill att Mira ska ha valpar. Så blir det inte, hon bor här med sina valpar.

Jag och mamma ska då gosa vaplar heeeeela dagarna hihi. Det blir inte förens i augusti någongång som valparna ska komma.

Här får ni en bild på Mira som valp, hon är den till vänster! :D


Aloha

Sitter i vardgasrummet med Mira. Ska snart ta en dusch och sen sätta på ansiktsmask och jobba med hemsidan.

Idag blåser det ute, Mira var galen. Det var ju en massa löv som blåste omkring, dom måste fångas. Helst alla.

Idag mår jag bra. Jag cyklade lite på morgonen efter att jag vart ute med Mira. Det gick bra men det märks att jag är otränad. Orkar ju nästan ingenting.

Nu har jag läst lite om hur man gör när man ställer ut Shelties. Vi ska nämnligen stälal ut Mira den 26 februari. Det kommer nog att gå bra.


Wallander - Hämnden

Har vart hemma i ca. en timme nu. Det gick bra att ha med sig Mira till Jespet rförutom att det tar ju så lång tid att gå dit med henne. Annars tar det kanske 20-30 min och med henne tar det typ en timme.

Hur har ni haft det idag då? Det var jätteskönt ute idag så det gjorde inget att det tog tid att gå till Jesper. Solen sken och ingen vind.

Sitter just nu och kollar på Wallander - Hämnden med familjen. Har sett den förut men har glömt bort den. Gillar egentligen inte Wallander/Beck och sådana filmer men det finns inget annat att se på.


Hej där

Hallå, vaknade vid kvart över tolv, vaknade av att jag grät i sömnen. Då brukar jag gråta på riktigt också haha som tur är så låg Mira i min säng så jag gosade med henne.

Ska ta och fixa mig sen ta med mig Mira hem till Jesper. Skriver mer då, ses :)


Jag säger godnatt

Nej nu så hissar jag den vita flaggar och ger upp. Dags att sova för ögonen svider och jag är trött i huvudet. Det ska bli ordning på bloggandet snart. Imorgon blir det inte många inlägg, ska hem till Jesper med Mira och kommer antagligen inte sitta mycket vid datorn där.

På måndag, ja då ska jag bättra mig igen. Jag lovar :)

Nej, nu ger jag er ett gott skratt :D

Jag och min lillasyster leker snygga framför kameran!


Hemma igen

Nu är jag hemma efter att ha sett Love & Other drugs. Den var okej, inte så bra som jag trodde den skulle vara. Den kändes lite lång men den var fin. Sen gör det ju inget att Jake Gyllenhaal är med också, ;)

Imorgon ska jag ta med mig Mira hem till Jesper. Hans storebror hade ju frågat efter henne ;) Vi får se om vi sover över eller inte.

Nu ska jag facebooka lite, ses :)


Snart gå till stan

Sitter med mamma och Jesper i soffan. Om ca. en kvart ska jag träffa Josse sen ska vi gå till stan och hämta ut våra biljetter. När vi gjort det så blir det nog att köpa godis och lite sådant.

Nej nu ska jag packa ihop lite grejer och sådant. Ha en bra fortsatt dag alla :)


Äppeljuice

Sitter i soffan och dricker äppeljuice. Vaknade för kanske en timme sedan och har sedan dess inte gjort mycket, gosat med Mira typ. Jesper ligger fortfarande och sover och kommer säkert göra det ett tag till. Han sover alltid länge.

Idag blir det som sagt bio med Josse. Jag får berätta sen om den var bra eller dålig. Jag hoppas på att den är bra.

Jag skriver mer sedan för nu ska jag göra annat! Ciao!


Movies

Har nyss kollat på film med mamma och pappa. Fast mamma somnade mitt i den som vanligt ;)

Jesper kom för typ 20 min sedan och ska sova här inatt. Imorgon blir det bio med Josse. Love & Other drugs.

Nu är det någon serie på SVT 1 som vi kollar på. Har aldrig sett den förut men han som spelar Frodo i Sagan om Ringen-triologin är med. Jag vet inte ens vad serien heter.



Är det bara jag eller är han lite lik han som spelar Harry Potter? Hmm, kanske inte...


Kallt

Kom nyss in efter en kiss med Mira. Det är riktigt kallt ute idag, blåser och är äckligt. Våren är mycket önskad just nu.

Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt bra idag. Lite ont i axlarna bara men det tror jag är träningsvärk från simningen igår. Mina skavsår är bättre idag också men får fortsätta använda livsfaran UGG:sen tills jag kan använda mina andra skor igen. Vill ju inte att såren ska skavas upp igen innan dom läkt helt. Usch, jag hatar skavsår!

Jag har kommit på att jag lägger up pväldigt mycket bilder på mina djur, det får ni stå ut med. Jag älskar mina djur! Jag är riktigt djurmänniska. Gråter för minsta lilla så fort ett djur gör illa sig eller ser något hemskt på TV.

Jag tänkte dela med mig utav en hemsk upplevelse i mitt liv.

Det hände förra året då det var tillräckligt varmt för att cykla till skolan. När jag kommer ut på en väg och ska cykla över så ser jag en and gå över vägen och så ser jag en buss på väg mot den. Jag skriker ut: NEEEEJ!!!! för jag ser vad som är på väg att hända.

Anden hinner inte över vägen och blir överkörd rätt över kroppen, den blir mosad men lever fortfarande när bussen är över. Huvudet rör sig och den kvackar. Jag tittar men förstår att jag inget kan göra.

Jag cyklar vidare till skolan gråtandes och gråter när jag berättar för mamma och pappa hemma sen.

Jag drömmer fortfarande mardrömmar om det ibland haha.



Fick sedan veta att änderna lägger sina ägg runt det området och när äggen kläcks så går mamman i förväg för att visa ungarna vart vattnet är. Det var antagligen det denna and var på väg att göra innan den dog. Stackars ungar var det första jag tänkte men sen berättade min kompis mamma att om något sådant som hänt händer så brukar brandmännen lägga ungarna bland de andra änderna i statsparken så dom överlever.

Oj då

Förlåt för att jag inte uppdaterat tidigare men när jag vaknade så tog jag mig ut med Mira i kylan. Direkt när vi kom in så var det dags att hoppa in i duschen och efter det fixa till sig. När jag var klar åkte jag och pappa och hämtade mamma. När vi gjort det så handlade vi.

Nu är jag i alla fall hemma och sitter i köket med ett glas äppeljuice och Mira i knät. Ikväll ska jag träna Mira att tillåta mig att borsta hennes tänder. Hon tycker det är läskigt, har ni några tips på hur man kan öva henne att inte tycka illa om det?


Natti natti

Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och sova. Ska bli skönt för nu är jag trött. I detta inlägg bjuder jag också på en jag-bild. Hoppas det duger åt er.

Godnatt och sov så gott.


AJ!

Slog i min häl där jag har det värsta skavsåret nyss när jag smörjde in fötterna. Fy fabian vad ont det gör. Det dunkar i hela hälen och jag kan innte luta foten mot något utan at tdet gör svinont. Det är så inte okej!

Hur som helst, ska se ett avsnitt Buffy nu. Orkar inte duscha idag utan gör det imorgon.

Satt och kollade på min systers bilddagbok nyss. Kom att tänka på hur onödiga bilder dom där småfjortisarn tar. Dom tar en bild lite snett uppifrån där man enbart ser deras toffs och hur dom håller upp kragen på tröjan mot munnen. Så läger dom upp den och typ frågar: är jag söt? HAHAHA! Hur ska man kunna se om någon är söt om mn inte ens ser dom?
Syster hade dock något annat som text men det är många som gör så. Jag fattar inte! Gör ni?

Skriver ett godnatt sen, :)


Bjuder på mig själv idag. ;)

Svensk Maffia

Nu blir det att se på Svensk Maffia på kanal 4. Ska bli intressant faktiskt. Är det någon mer där ute i Sverige som kollar?

Efter programmet så ska jag ta en dusch sen blir det att glo på något avsnitt utav Buffy innan jag sover. Idag blir det ingen dagens outfit. Dels för att jag inte orkar ta någon bild och dels för att jag inte har något speciellt på mig faktiskt.

Hur jag mår idag: Idag har det vart lite ömt i höften men inte som igår. Mina knän har ömmat lite men inte så att jag lider utav det. Inte för att det har med saken att göra men jag har två äckliga skavsår på hälarna. Tillbaka till saken då, det är såhär en normal dag brukar se ut för mig.


Tjenis penis.

Hej, har vart en låg uppdatering idag men har haft fullt upp. Dagen började med en prommis ute i solen med Mira. Vid kvart i elva kom Evelina och hämtade mig, vi fotade hennes smycken. Dom ska komma upp på hemsidan och jag länkar den så fort allt är klart :) Idag länkar jag istället en sida med billigt smink. Klicka här så kommer ni dit!

När vi fotat klart så gick jag till mamma där hon jobbade idag, vilket var på stan. Sat tdär i två timmar och käkade McDonald's + choklad och såg lite avsnitt Buffy. När hon slutade var det dags att åka till simningen. Hade helt glömt bort den idag men kom på det som tur var.

Jag bjuder på lite smakprov på smyckena idag. :) Helt oredigerade eller något så därför är de lite mörka.


Morrn morrn

Sitter och äter frukost nu och väntar på Evelina. Vi ska pilla på hemsidan lite.

Annars har jag inga mer planer för dagen. Det är torsdag, är det något bra på TV? Hmm, nej nu har jag inte något att skriva direkt. Kommer upp en dagens outfit och "hur jag mår idag" senare. Ha en bra dag :)


Bjuder på Cissi idag! :)

Godnatt

Nu går jag och lägger mig. Imorgon vid halv elva kommer Evelina hit så ska vi fixa lite med hemsidan, hon ville även ha några utav alla de fonterna som vi laddade hem.

Godnatt på er därute och för att det är natt får ni en sovbild på Casper.


Buffy

Se ett avsnitt buffy sen sova? Låter som en bra idé. Är kissnödig också men orkar inte strippa av mig alla kläder för att pissa. Man måste nämnligen ta av sig hela shortsdressen för att pissa. Jag har ju då också som ni sett på dagens outfit en tröja på det hela också. Nej får ta och kissa innan jag sover. Jag är kungen på att hålla mig ;)


Bjuder på en bild på Eskilstunas typ dyraste grej. En ful staty mitt i statsparken. xp

Fuskbyggarna

Ville bara säga att ni som kollar på Fuskbyggarna idag får skåda min kära hemstad Eskilstuna hihi. Tyvärr får ni ju se det från en dålig synvinkel, falska snickare. Esch, det är en mysig stad annars, lagom stor. Kanske lite tråkiga affären, enbart de vanliga, men det får man stå ut med.



Bjuder på en bild jag tog i Ettan på kyrkan :)

Honungsmelon

Sitter i soffan med mamma och pappa. Äter en halv honungsmelon och dricker ett glas vatten. På TV är det Hotellpraktikanterna.

Efter förra inlägget så har jag ätit kycklinggryta med quinoa. Jag och mamma gick ut med Mira så att hon fick springa av sig efter sin chockrosa boll. Hon tycker alltid det är lika kul att springa fram & tillbaka efter den där bollen.

Fått en del positiva kommentarer idag :) altid lika kul att få sådant! Tack till er :)


TV

Nu ligger jag i soffan och kollar på Lyxfällan. Mira ligger bredvid mig och jag ska strax lägga mig och gosa. Hon luktar så gott :D

Hur jag mår idag: Idag har jag haft ont i höften och har det fortfarande. Inte kul alls. Har i alla fall lagt i special-sulor i skorna som ska hjälpa till att minska smärta i rygg, fötter, knän och höften.

Som ni märker så är det väldigt upp och ner med mina dagar. Jag kände till exempel ingen smärta imorse eller under första rundan med Mira. När jag sedan kom hem och satt en stund då kom den smygandes på mig.



Denna bild är från samma dag då jag klippte av mitt långa hår. Precis då gillade jag det inte för att det var så kort med vad jag är van vid. Nu är jag nöjd med mitt hår, det har växt en 4-5 cm kanske.

Föna håret.

Nu ska jag ta och föna håret och sen gå ut med Mira. Hon börar gnälla lite här så tror hon är kissnödig. :) Här har ni en dagens outfit också.

Sitter och ska reservera platser till bion på lördag. Tyvärr så har inte Bulesque kommit hit än så det får bli Love & Other drugs. Det funkar det med :)



Tröjan - GT
Strumpbyxor - Lindex
Shortsdress - BikBok
Tofflor - en julklapp

Snygga!

http://intensivecravings.blogg.se Denna tjej gör sjukt snygga smycken! De är inte alls dyra och det är fri frakt. Kolla gärna in dom och dreggla lite.

Ska snart och äta något sen en dusch. Känner mig äcklig i håret.

Ses snart :)



God morgon

Hej på er därute. Kom nyss in efter morgonrundan med Mira. Som vanligt innan man får gå upp ur sängen ska hon gosa och ha sig i typ 20 min innan man ens får gå upp. Hon ska ligga och pussas och bli kliad på magen. Hon är gosig, man får i alla fall vakna innan man måste gå ut.

Planer för idag... spara alla hemside-sidor i Jpeg så vi har dom som bakgrunder. :p

Det är även fint väder så funderar på om jag orkar ta en långpromenad med hunden. Fast det är också 7 minus ute. Vi får se. Det kanske blir varmare om några timmar.

Jaha, vad ska det bjudas på för bild idag då? Det får bli dessa:


Jag idag!

Hej, hade glömt bort att jag skulle skriva en "hur jag mår idag" och lägga upp en dagens outfit. Därför ska jag göra det nu! :)

Hur jag mår idag: Idag har jag mått ovanligt bra. Ingen stelhet, ingen smärta, ingenting. Skönt! Då har det endå varit kallt ute och blåsigt, jag har gått runt på stan och gått till + från bussen. Det är skönt med en bra dag ibland. Håller ni inte med mig? Ni som fattar vad jag snackar om ;)

Dagens outfit:

Skjorta: GT
Leggings: JC
Linne (det gråa under skjortan): Lager 157
Halsband: Cubus
Ringar: Guldfynd By Kenza


Klockan är halv tolv, i alla fall när jag skriver just detta, och snart ska jag sova. Är lite trött faktiskt. Imorgon blir det att pilla lite på hemsidan. Ska skriva lite texter, länka ihop alla sidor osv. :) Får se hur mycket jag orkar, ska försöka få det mesta ihoplänkat i alla fall!

Annars har jag inga planer för imorgon. Det kanske finns en rolig själ där ute som vill hitta på något. Annars tar jag en chilldag och bara tar hand om mig själv :) Fotar kanske lite.

Nej godnatt på er, även om jag inte ska sova riktigt än.


Soffan

Nu har Josse åkt hem och jag fixade nya naglar. Denna gång körde jag på en kort modell. Inte okej! Känns naket haha. Ska slänga in en bild på naglarna + mina ringar nu :)

På lördag så ska jag hem till Josse och gosa med Kasper och sen på kvällen ska hon och jag på bio. Vilken film har vi inte bestämt än men jag tror att det blir Love & Other drugs. Vi får se vad det blir :)

Köpte även en ny eyeliner som kommer upp på bild :)


Fotat :)

Hej, nu har jag fotat Josses son Kasper. Jag fick tillåtelse av Josse att lägga upp lite bilder så dom kommer upp här också.

Förutom att ha fotat så har jag köpt två ringar från Kenzas kollektion. Lägger upp bild på dom sen.

Cissi var med oss en stund, hon skulle öva på att gå ut själv med Mira. Hon ska ju vara dagmatte en vecka sen när ingen av oss hemma kommer vara hemma på dagarna. Mira har vart på och pussat på Kasper nästan hela tiden. :)


God morgon

Sitter i soffan nu och ska strax äta lite frukost. Behövde inte gå upp så tidigt för Evelina (hon som jag gör hemsidan åt) är sjuk så vi kunde inte fota hennes smycken idag. Tar 12.20 bussen och möter upp cissi. Drar till skolan och visar mitt arbete. Träffa Josse vid två och ska då köpa en ring och nya naglar. :) Hittar jag så ska jag även köpa en hårlotion. Mina toppar börja bli slitna men orkar/vill inte klippa håret än.

Nej nu ska jag börja göra mig vacker + ta en macka eller något. Ha en bra sålänge. Ska slänga in en "Hur jag mår idag" och en dagens outfit när jag kommer hem :)


Bjuder på en Doris-Mira bild :)

Nu är det godnatt

Nu har jag sett änglahund 2. Även den lika bra som jag kom ihåg den.

Nu måste jag i alla fall sova. Ska upp tidigt imorgon för att käka på stan med Cissi sen till skolan och fota smycken och efter det träffa Josse och hennes son Kasper.Ska nämnligen fota honom och ta några med han + vovven.

Godnatt alla fina. :)


Utomhus outfit

Såhär ser jag oftast ut när jag går ut med Mira. Fast oftast har jag en annan jacka, en fet vinterjacka. Den är tyvärr trasig så måste laga den innan den kan användas igen.


Kvällspromenad

Nu tar jag med mig pussgurkan ut på en sista promenad för idag. Bjuder på två helt nya bilder. Tog alldeles nyss! :)


Dagens outfit

Nu kommer en dagens outfit :)


Linne - H&M
Leggings - JC
Tröja - Gina Tricot


Reumatism

Hej, fick en förfrågan om att skriva lite om reumatism. Därför kommer en text nu här. Det är bara en kort text här, vill ha en mer ingående information så är det bara att googla :)

Reumatism är en kronisk ledsjukdom. Man får ont i och blir stel lederna och det finns inget botemedel (än). Man kan däremot bromsa och lindra sjukdomen med hjälp av olika medeciner och sjukgymnastik. Jag har hittils bara tagit en kortison-spruta och det var i käken. Jag tar 4 tabeltter av smärtstillande varje dag (naproxen) och går på simning på sjukhuset som sjukgymnastik.
Det är som värst under vintern och hösten. Vinter för at tdet är kallt och blir man stel annars så kan ni ju tänka er vad det är som händer. Hösten för att det är så stora temperaturväxlingar.
Sommaren är bäst då det nästan alltid är varmt och värme mjukar upp leder och muskler.

Har ni några frågor så var inte rädd att ställa dom. Jag svarar gärna på de jag kan :)

Här får ni en liten bild som förklarar varför det gör ont i lederna.


I ugnen

Nu är kycklingen + såsen i ugnen och quinoan på spisen. Det ska bli gott, är hungrig!

Idag efter promenaden så har jag inte alls ont i knänen eller i höften. Kan vara för at tdet va 2+ ute när vi gick. :) det är skönt och i sommar sen behöver man knappt känna av någon ond led. Förutom när man gått mycket eller så men så är det ju med dom flesta.

Ska ta en dagens outfit-bild nu :) Lägger upp den strax! :D Sålänge så får ni en bild på mig, mamma och pappa :)


Tror hon är katt

Jag tror min hund tror att hon är katt. Hon har nämligen sett hur katterna gör, lägger sig på mgen framför datorn, klättrar i soffan osv. Mira försöker hon också, hon är bara osmidigare och större. Hon är söt hon.


bjuder på en blom-bild.

Hemma igen

Har nu vart på en liten promenad med Mira till hemköp. Det här är första gången hon fick vänta utanför själv medans man har vart inne och handlat. Jag tror det gick bra, var bara inne i affären i 5-10 min. Fast sen när jag kommer ut och byter koppel på henne så försöker hon springa in i affären. Tror att hon trodde att det var därför jag hämtade henne. Tokmaja den där hunden. På vägen hem sen träffade hon en liten hund, 1 år var den, och den busade upp henne. På gräsplanen sen fick hon springa lös, tokspel där va.

Nu är jag hemma och tinar upp en kycklingfilé i micron. Ska göra kyckling i ugn med quinoa. Mums. När jag gör det så brukar jag göra en sås i formen som kycklingen får ligga i. Den kan man sen använda till riset/quinoan som man har till. Det är gott!


Bild från igår på mira när hon skulle dyka ner i snön efter någon kockla eller något. ;)

Ellen DeGeneres

Tittar på Ellen DeGeneres med mamma. Snart ska jag fixa mig lite snabbt sen dra till hemköp med Mira Pira.

Okej, hur jag mår idag.

Idag så är det en "bra" dag om vi säger så. Har inte speciellt ont i någon led men det är inte helt smärtfritt heller.
Aa, jag kom att tänka på en grej igår innan jag somnade. Är det bara jag eller känner man hur ont man faktiskt har i kroppen varje kväll när man slappnar av ordentligt. Jag känner alltid en slags "pumpande" smärta i benen, ryggen och axlarna när jag ska försöka sova.

Bjuder på en gammal cam-bild på mig.


God morgon

Sitter i tv-rummet i källaren med mamma. Hon jobbar och jag äter frukost.

Har nyss vart ute på en kortis med Mira, hon får en lite längre om en stund.

Har inget mer att skriva just nu faktiskt. :)

slänger upp två kattbilder.


Så ja.

Nu har jag sett första filmen, lika underbar som jag minns den :) men om jag minns rätt så är tvåan bättre. Aja, det visar sig imorgon. Ska även tvätta och städa rummet imorgon. Kanske hinna med att jobba lite med hemsidan också.

Jag har nu upptäck att snart får jag ihop hela håret till en toffs. Förut har själva underhåret varit så kort att det endå faller ur toffsen efter en stund. Om någon månad kan jag även få in det i en toffs utan att det ramlar ut. Inte för att det skulle bli en spec. snygg toffs men det kan vara skönt att få ihop det ibland när man endå bara ska vara hemma.

På tal om hår, mitt är jättelent och fräscht nu efter min kur i badet. Ja, ni som vill veta hur jag gör:
1. tvätta håret noga med schampoo.
2. ta i hårinpackningen och sprid runt det så hela håret täcks.
3. sätt extra mycket i topparna eftersom det är där det är slitet.
4. låt verka i ca. 20 min.
5. sjölj ur och ha i balsam i ungefär en minut.
6. klart!

Inte så svårt. Ansiktet då:
1. tvätta noga med en ansiktstvål.
2. applicera ansiktsmasken.
3. låt sitta på i ca. 15 min.
4. tvätta av och skrubba ansiktet ordentligt så att hudrester och smuts försvinner.
5. torka och dutta på ansiktsvatten för att stäga porerna.
6. smörj in med en ansiktscreme.

Ja kroppen kan ju alla, tvätta, raka, skrubba, smörj. Så är det för mig i alla fall.

Nu ska jag säga godnatt så ses vi alla imorgon! :)



bjuder på en bild jag och Cissi tog förut i studion när vi lekte med massa grejer.

All dogs go to heaven

Nu ska jag ta och se en gammal barndoms-favorit. Änglahund (All dogs go to heaven) som är en tecknad film. Hittade den tyvärr inte på svenska eller med svensk text så första filmen blir helt på engelska. Det gör inget, är bra träning. Andra filmen hittade jag i alla fall på svenska. :) Den ska jag se imorgon.

Skriver ett godnatt sen :)


Bad

Nu har jag tagit mig ett varmt bubbelbad med hårinpackning och ansiktsmask. Skönt var det och att bada mjukar upp lederna och eftersom att jag har haft ont i höften idag så tog jag ett bad. Det är ett tips för er som har ont i lederna. Tro mig, det funkar faktiskt. Eller så kan ni som har möjlighet till det ta en bastu. All värme är bra!

Nu ligger Mira bredvid med sitt huvud i mitt knä. Hon sover just nu men nyss satt hon och slickade bort all min hudcreme på ena armen. Hon är mysig hon :)

Nu väntas Morden i Midsomer med mamma.


På denna bild stod Mira och skällde på två st. tjejer som red förbi med sina hästar. Hon är som jag, rädd för hästar ;)

God eftermiddag.

Hola amigos.

Sitter i soffan med föräldrnar och Jesper (pojkvän). Det är handboll på TV'n. Om det är speciellt intressant vet jag inte.

Idag har vi käkat pizza, mums.

När Jesper åkt hem ska jag ta ett bad med ansiktsmask och hårinpackning + raka benen tror jag. Har lite ont i höften idag så då passar det med ett varmt bubbelbad.

Tror även jag ska börja träningscykla mer för att träna upp höften och knänen. Det är ju oftast där jag har ont. Någon som har testat cykling för att få mindre ont? Funkade det för er? Jag uppdaterar er mer om det när jag hållt på ett tag och vet om det ger resultat eller inte.

Nu kommer det lite bilder på Mira och Doris.



Så där får ni se sex bilder på vovvarna under dagen. Den första bilden är på pappa och Mira hemma hos min gammelfarmor. Jag har bilder på henne och Mira också men lägger inte upp dom för att hon inte vill att bilder på henne läggs ut på internet.

Skriver mer sen. Hejdå!! :)

Hej :)

Det första jag gör är att tacka http://violasplace.blogg.se/ för att jag fick bli en dagens bloggare. Tack så mycket! :)

Idag har jag först vart med mamma och pappa hos min gammelfarmor. Det var trevligt, vart fika och lite sånt. Efter att vi var klara där så tog vi oss till någon tennisplan där morfar och Kirsten väntade med Doris. Då fick Mira och hon leka av sig lite. Fast det var mest Doris som lekte.

Nu är jag hemma och har en massa kosrt att lägga in + dagens outfit. Den kommer nu. Bilderna på Doris och Mira måste jag redigera lite så dom kommer upp under dagen. :)




Tröjan och legginsen är från GT. Tröjan är stor och skön, perfekt om man inte vill gå i mjukiskläder men endå ha något skönt och pösigt.

Halsbandet är från Cubus.

Dagens första och sista

Hej. Idag blir det bara detta inlägg. Denna dag började med att morfar och Kirsten kom en snabbis med Doris. Efter det så var det öppethus på min systers skola. Jag följde med mamma dit. Träffade på Josse där, en barndoms-kompis. Hon ska ev. med och se Daniel Adams-Ray den 18 februari. När vi kom hem från öppethus så träffade jag Cissi. Hon åt här idag igen. Vi såg även filmen Jumanji.

Det blev att se på Fångarna vid åtta och ännu en film efter det. Tror den hette Man about town. Den var helt okej. Efter den filmen drog Cissi hem.

Imorgon ska vi hem till min gammelfarmor. Har inte träffat henne på länge. Hon är rolig hon. Efter det ska vi träffa morfar och Kirsten igen. Mira och Doris ska få leka av sig ute. Mira blir alltid lika glad när hon får leka med Doris.

Idag slänger jag inte upp någon outfit för jag har inte orkat ta en sån bild. Har i alla fall ett par jeans och en röd/blå skjorta. Jag har också mitt halsband med texten "Hon flyger med egna vingar" som jag visade i ett äldre inlägg.

Nu har jag skrivkramp i fingrarna. Godnatt på er där ute.

Jag bjuder på några hörlure-bilder.


God natt alla.

Har suttit här på natten och pratat med Mickis, min lillasyster, och hon snackade med några på skype.

Nu är jag trött och ögonen är lite torra. Därför så lägger jag mig nu. Imorgon ska jag följa med min mamma på min systers öppet hus.

Nej godnatt. Slänger in lite mer bilder också så att ni nattugglor har något att glo på.


God kväll

Hej det har vart låg uppdatering idag. Har umgåtts med Cissi. Vi har sett klart hela säsongen av Livet enligt Rosa nu. Imorgon blir det långfilmen. Vi har även vart ute och tagit kort på Mira. Lägger upp lite såna bilder + några jag tog nyss + dagens outfit. Blir mycket bilder på en gång nu men det får ni stå ut med. ;)


Armband och ringen är från Ur&Penn.

Är inte säker på vart detta är köpt men säkert från Glitter.

T-shirt och jeans från GT. Randiga tröjan är från Ullared. Jeansen har en dragkedja vid benen som det kommer bild på :D





God morgon.

Tja. Började dagen med en dusch och sen en långpromenad innan frukosten med Mira. Träffade på Dedde en snabbis så hon gick på promenad med oss.

Hemma tog jag en frukost, yohurt, oboy och rostmackor. Hamnade vid datorn och ska snart fixa till dagens outfit-bilder.

Idag ska jag träffa Cissi. Vi ska se klart på alla avsnitt av Livet enligt Rosa. Vi ska även hänga med pappa till affären för att köpa grejer till maten och sen köpa godis.

Såg idag i tidningen att den 17:de så stod det att alla stjärntecken skulle ändras. Jag skulle då gå från stenbock till skytte. Fick en snabb hjärtattack där. Längre ner i artikeln stod det att en ny artiekl hade skrivits igår. Där stod det att inga stjärntecken skulle ändras. Tur det!

Skriver mer sen, see you.


En väldigt snygg bild på mig och Cissi förra vintern. ;)

me today :)

Här kommer bilder på dagens outfit och nya naglarna som jag fixade efter simningen.


Tröjan och legginsen är från GT.


Jag ser det snöar.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar. Det var ju inte så roligt blabla. Tur det inte är mycket snö bara. Blä, den kan försvinna nu. Dags för våren att få göra sin entré nu tycker jag.

Nu sitter pappa och ser på antikrundan. Jag ska se med min lillasyster om hon vill hänga med till ica. Jag vill ha cola. Får kanske muta henne med en? ;)

Nej, vi ses! Eller läses kanske? Jag vet inte.

Bjuder på två bilder som togs för ett tag sedan på fotolektionen. Hade en färguppgift som jag tog på orden ;)


Home.

Hej, sitter just nu i soffan mellan pappa och hunden.

Under denna dag har jag:

Kollat två avsnitt Buffy
Simmat
Ätit mat ;)
Fixat nya naglar.

Nu väntar vi på att Halv Åtta Hos Mig ska börja. Jag funder sedan på om jag ska gå till affären med Mira eller om jag väntar tills imorgon. Tror faktiskt att jag väntar tills imorgon, tror till och med att pappa ska åka och handla också. Då kan jag ju åka med honom, nej jag är inte slö.

Simningen idag gick bra. Vår tränare var inte där så vi fick köra på själva. Det gick bra tills det alla var klara. Stå och vänta tills man får gå typ. Esch det funkar det med.

Hejdå :)

tjohopp

God morgon alla fina där ute.

Direkt när jag vaknade var det på med kläder sen ut med Mira. Det var väldigt skönt ute och solen sken. Anar jag våren? Vi kan ju hoppas.

Just ni sitter jag med en skål yoggi och ska strax se en film innan Cissi kommer och lånar Mira på en långpromenad.

Ikväll börjar min simning som jag skrev lite om i ett tidigare inlägg. Ska bli ganska roligt faktiskt.

Nej det här får räcka för detta inlägg. See you.


Bjuder på en liten vinterbild. All snö ni ser längst ner på bilden är egentligen den frusna Eskilstuna Ån. :)

Kvällspromenad

Hej, kom precis in efter en kvällspromenad med Mira. Träffade nämligen Dedde en snabbis. Vi gick runt och pratade lite. Vi ses ju inte lika ofta längre. För er som undrar vem Dedde är så kan jag berätta att det är en utav de bästa vännerna jag har. Vi har känt varandra sen vi var ungefär 6 år. Det var inte förens kanske i trean, fyran som vi började umgås mycket med varandra. I högstadiet var vi nästan varje dag efter skolan och i skolan eftersom vi gick i samma klass.

Nu ligger jag i soffan och ska slå på en film sen dags för sängen. :) Filmen jag ska se idag heter The Child's Eye. Det ska tydligen vara någon japansk skräck. Får vi se om den är äcklig då, japanerna brukar ju göra äckliga filmer.



Bjuder på en bild på mig från när jag fyllde år. :)

Klar för idag.

Nu har vi hållt på sedan kl. 12.30 ungefär med hemsidan. Grunderna är klara så nästa grej är att fota lite smycken och göra upp ett "E" som ska ha.

Har nyss käkat också, därför har har det inte blivit några fler inlägg idag.

Imorgon är det dags för min simning igen, har haft vinteruppehåll ett tag nu. Går på simning som sjukgymnastik för mina leder. Det hjälper faktiskt rätt bra. Något att rekomendera för er som har samma grej som jag har i kroppen. :)

Försökte mig på en bild på månen har fel objektiv för det så bilden ger ingen rättvisa åt månen. Men men, ni får se den i alla fall :)

Har även massa rosbilder som jag kan lägga upp åt er.




Oj, oj, oj det blev en hel drös med bilder. Men men, då har ni något att kolla på tills nästa inlägg kommer! :)

God morgon.

God morgon alla. Sovit gott? Det har jag gjort i alla fall. Sitter just nu och äter rostmackor och dricker ett glas oboy. Mums!

Idag blir det en tråkig "dagens outfit" för har enbart myskläder men slänger upp en bild på det med. Mjukisar och pojkvännens tröja och som ni kanske ser har jag glasögonen på mig idag. Orkar inte sätta i linserna om jag endå bara ska vara hemma.

Jaha, dagens planer är väll att Evelina kommer hit så vi kan fortsätta med hennes hemsida. Efter det vet jag inte. Ligga och ta det lugnt i soffan med en film kanske? Ta en långpromenad med Mira? Det är fint väder, soligt och lagom kallt. Om nu det kan vara möjligt.



Godnatt!!

Oj, klockan drog iväg mycket nu. Aja, har i alla fall sett klart Easy A nu och den var sevärd. Typisk tonårsfilm för brudar. ;)

Nu ska jag sova hade jag tänkt, imorgon äre work med hemsidan som gäller.

Jag har en kissemisse Casper sovandes bredvid mig, söt han är. Lilla tjooockiseeeen! :) Haha, han har feta hängmagen, ni skulle se den. Ska se om jag kan få en bra bild på det imorgon. Lillbäbisen.

Ang. min spruta jag tog igår. Idag är det lite ömt bara, blir bättre och bättre. Snart kan jag gäspa och tugga som en normal människa. Just nu ser jag mer ut som typ, ehm, ett, aa, jag vet inte. Något roligt i alla fall.

Nej nu tar jag med mig Miris ner i sängen för en god natts sömn. Dröm sött alla.


Såhär sover vanligtvis Casper. Dålig bild jag vet, tagen med min urkassa mobilkamera.

Creepy

I år har vi 4 ovanliga datum 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11, 11/11/11.. Något annat ovanligt: Ta de 2 sista siffrorna i ditt födelseår (dvs 1974 = 74) och plus den åldern du fyller i år och du kommer att få samma tal/nr (111 ).... konstigt?
:)

Såg denna på FB idag. Det stämmer faktiskt, båda grejerna. Ta mig till exempel: 93+18=111
Jag testade även min lillasyster och mina föräldrar:
71+40=111
72+39=111
96+15=111

Lite läskigt också att jag fyller år på ett utav de datumen, 11/1-11. Många ettor i år antar jag. ;)

Ligger i alla fall i soffan just nu och ska strax fortsätta se på min film, Easy A. Innan jag fortsätter med det måste jag in på toa snabbt :)

Have a nice night!


Bjuder på en utav mina favoritbilder jag tagit! Vet inte vad det är med bilden, färgerna, röken som så "snyggt" blåses ut, den rätt coola reflektionen i brillorna eller kanske bara själva helheten utav bilden. Nej jag vet inte, älskar den i alla fall! Modell på bilden är min kompis Cissi :)

Grattis Mamma!



Idag fyller min mamma år. Grattis på henne. Detta har vi firat med Burger King. Inge ntårta idag inte eftersom vi åt det i söndags när både hon och jag blev firade.

Nu sitter jag och äter lite godis och glor på TV. Halv åtta hos mig slutade precis så nu vet jag inte vad som kommer härnäst. :)

droppar

Försökte mig på lite "droppbilder". Det gick väll sådär men här får ni se bilderna i alla fall! :)


Dagens outfit

Hej. Hann tyvärr inte skriva något mer innan jag var tvungen att springa iväg till bussen. Därför kommer dagens outfit nu!


Tröja - GT
Strumpbyxor - Lindex


En närmare bild på mönstret på mina strumpbyxor.


Alla armband. Har faktiskt inte en aning om vart alla dessa är köpta.


Dagens halsband - Cubus för jättelång tid tillbaka.


Örhängen - H&M

God morgon

Jag har nästan precis kommit in efter en promenad med hunden. Blött, blött och blött är det ute på gatorna. Det är tur att skorna inte läcker in.

Nu ska jag ta mig en snabbdusch för att sedan göra mig iordning. Ska en snabbis till skolan idag för att visa upp mitt arbete jag gjort denna vecka. Det är inte mycket men jag har i alla fall gjort något.

Slänger in en dagens outfit innan jag går. Om jag hinner hihi. Hinner jag inte får ni vänta tills jag är hemma.

Just nu kan jag bjuda på en annan bild jag tagit.

Have a nice day. <3


Cissi ville gosa med Mira men Mira fattade inte det utan tror att hon ska bli anfallen utav Cissi.

Dagens outfit

Hade glömt att lägga ut en dagend outfit så här kommer den!


Alla kläder utom sockorna kommer från GT. Sockorna har min mormor stickat till mig.

Dagens halsband har min pojkvän köpt till mig en gång i tiden. Jag tror det är köpt från Ur&Penn.

En närmare bild på mina sköna sockor. Jag älskar raggsockor, speciellt nu när det är ruggigt ute.

En bild på mina naglar som har ett grått underlack, rosa grafittinagellack och ett svagt glittrigt överlack. Tyvärr syns inte glittret.

It's done

Nu är det läskiga gjort och det var inte så illa som jag trodde att det skulle vara. Det gör ont nu, några timmar senare för bedövningen har släppt. Eller ont och ont, det är ömt och känns.

Nu får jag däremot inte gapa stort, tugga sega och hårda saker eller pressa käkarna på ett till två dygn. Men men, efter imorgon är det dags för lite övningar i käken sen är allt normalt igen.

Nu blir det lite film och imorgon ska det jobbas mer på hemsidan och ska även till skolan en snabbis. Måste visa att jag faktiskt har gjort något. Jobbar ju som sagt hemifrån med hemsidan.

Nej puss och kram på er så skriver jag ett sista inlägg ikväll!


Bjuder på en bild från idag på mig och Mira och morfars hund Doris.

Idag händer det.

Idag är det dags för sprutan i käken. Det gillar vi inte, jag gillar inte sprutor. Som tur är så får jag bedövning. Om en kvart ska bedövningen på och halv är det en timme kvar tills sjukan väntar.

En positiv sak är i alla fall dessa plusgrader. Snön försvinner och våren är på ingång. Det är något att gilla. Visst jag gillar vintern också och tycker att snön är mysig men man tröttnar fort på den. Håller ni inte med?

Imorgon fyller min mamma år. Ja, vi fyller med exakt en veckas mellanrum. Jag den 11 och hon den 18.

Just nu sitter jag i alla fall i soffan med hunden bredvid mig och pappa i andra soffan. På TV'n är det pappas gamla vanliga historieprogram. Jag ska strax se klart The flintstones. Orkade nämligen inte se klart den igår.

Nej ha en bra dag alla och så inväntar vi mitt nästa inlägg när jag är hemma igen. <3


Finally

Hittade äntligen första och andra filmerna tav The Flintstones. De otecknade då ;)

Ska ta och lägga och se första filmen. I alla fall så långt jag orkar. Måste va pigg imorgon, blir mer jobb på hemsidan och ska även ta min spruta i käken.



Nej jag hoppas att ni alla människor har en riktigt trevlg kväll/natt. Godnatt på er i alla fall och puss på kinden. <3



Bjuder på en dagens bild!

Today

Ni om läst inlägget från igår vet att jag hade lite mer firanden idag. Tårta och lite presenter sitter inte helt fel det.

Ska för första gången någonsin lägga upp en outfit-bild haha.

Har även gjort en liten bild av halsbandet jag har på mig men det syns knappt. Ni får avgöra själva hur det ser ut :)



okej, linne från H&M. Jeans från Gina Tricot. Halsbandet är från Evelina. Hon gör egna smycken. I ringen står det Hon flyger med egna vingar.

Lite segt..

Det är lite segt med inlägg osv. just nu.

Idag har jag i alla fall vart på bio med min syster och hennes kompis, vi såg som sagt Megamind. Den var helt okej, så som en barnfilm brukar vara.

När vi kom hem från bio'n så va farfar här med present till mig eftersom att jag fyllde år i tisdags. Jag fick ett presentkort på guldfynd och lite pengar. Blir stt köpa en ring för presentkortet.

Imorgon får vi mer besök och mer tårta. Min mormor och hennes man ska komma plus min morbror med hans familj. Vet inte om de andra morbröderna kommer också. Det åretstår att se.

Ska strax ta och sova, upp tidigt imorgon för att baka tårtan. Dagens bild får bli en på ena kissen Cissi.



Bjuder även på en bild på andra kissen Casper.


Ut & äta

Ikväll ska jag ut och äta med Jesper och hans familj + lite släkt till dom. Det kommer nog bli bra.

Imorgon blir det Megamind med min lillasyster och hennes kompis, den är i 3D. Hoppas denna 3D är bättre än Narnias. Vi får väll se ;)

Nej, nu ska jag vidare. Ses!

Om mig.



Tänkte avsluta dagen med att berätta lite om mig själv.

Jag heter Josephine Amanda Christina Pousár men kallas oftast för Jossan.
Jag är född den 11 januari 1993 och gör mig alltså till 18 år i dagsläget.
Jag går andra året på John Bauer Gymnasiet i Eskilstuna. Jag går på en linje som heter IT-Media.
Jag har en mamma, en pappa och en lillasyster. Vi bor i en villa med våra två katter, vår sheltie och några fiskar.
Katterna heter Cissi och Casper och hunden heter Mira. Fiskarna är namnlösa ;)
Enda sedan jag var liten har jag haft en sjukdom som heter reumatism. Om ni googlar det kan läsa lite om vad det är. Har inte kommit till då jag själv förklarar det än och kommer inte göra det idag.
Jag fotar ganska mycket och dom fotona kommer jag att dela med mig av här plus ge lite tips på hur jag fotar dom. Jag kommer även att dela med mig utav mina photoshop-kunskaper.

Det var lite kort om mig och mer ingående kommer det att bli framöver.

Godnatt nu!

Ut nu

Nu ska jag ut i snön med pappa och hunden. Ha en bra kväll alla. :)

Hej...

...ber om ursäkt för igår. Hade ingen ork eller tid för att blogga.

Hur som helst, idag har jag träffat min vän Jasse. Vi var ute med hunden så att hon fick springa av sig. Desigen är på G och kommer att komma upp inom kort. Ni får alla stå ut med denna färdiga design ett litet tag till.

På måndag så blir det att ta första sprutan i käken. Får hoppas att det blir den sista också. Ska ta mot min reumatism. För de som undrar vad för spruta jag ska ta så är det en kortison-spruta. Efter det får vi se om min värk i käkarna blir bättre, kan ju inte bli värre i alla fall.


Jag och vår hund Mira. Ignorera att jag ser ut som en fotboll i huvudet ;)

Välkommen.

Hej, här är mina nya blogg då. För er som har missat det så var min gamla blogg: jpousar.blogg.se

För tillfället orkar jag inte göra en design men det fixar jag imorgon eller någon dag i veckan.

Som svar på varför jag bytt blogg så är det för att jag slutade skriva i min gamla. Jag hade ingen inspiration. Nu har jag det och vill börja om på en ny kula. Mer om det får ni höra imorgon ;)

Nej nu ska jag logga ut för idag här. Ha tålamod tills imorgon när det blir lite ordning och reda här :)


RSS 2.0