planer för idag

Idag ska jag köpa fjädrar, inga påskfjädrar som är gula, rosa osv. Jag vill ha fjädrar typ som indianfjädrar/fågelfjädrar. Ska ha det till en fotouppgift jag ska ta tag i nu i helgen. Jag ska inte ha många fjädrar, bara kanske 4-5 st som jag ska trä fast i håret med hårnålar. Med på bilden ska jag även ha min katt och hund, massa löv och svarta kläder. Det är en "modefotografering" som vi ska ha till Foto B.

Jag ska även skriva klart min Samhällskunskapsgrej. Långt ord det där. Det är en tråkig uppgift men den ska göras den också.


jag är kär



i den här låten

ny soffa

Ligger i nya soffan framför bonde söker fru. Vanligtvis tittar vi inte på det här hemma men finns inget bättre att se på ikväll. Efterlyst ikväll ska vi glo på i alla fall då det handlar om en våldtäkt som hänt här.

Vi fick hem våran nya soffa i måndags också, den är skön.

Jag har vart ledig idag också. Har inte gjort så speciellt mycket. Gosat med Mira, tvättat, bakat en kladdkaka och plockat undan disken.


Lördag 2011-09-17

Halloj på er. Lördag idag, ska ta en lugn lördag. Det är fint väder ute idag.

Ska nog ut och fota lite grönt när det fortfarande finns. I höst sen blir det lite kul, alla färger på löven, vattendroppar osv.


Why should I care what they say

Sitter i min onepiece och ska strax gå ner till sängen och bädda ner mig. Är jättetrött.

Imorgon kommer jag att ha träningsvärk, ouch. Simningen gick bra, därför jag kommer att ha ont. Körde hårdast mot benen. Lite i överarmarna också. Aja, vi får se. Har jag tur har jag inte ont alls.



Bild jag tog i fredags innan vi drog ut.

Oväder


muu

Har nyss käkat frukost och ska snart ta en prommis med Mira innan jag cyklar iväg till skolan. Börjar 12.40 idag, en lektion, Historia A.

Annars idag, händer nog inte så mycket. Blir en lugn dag. Imorgon ska jag simma. Det är dags för det igen. Varje torsdag halv fem.

Ha det bra.


2011-09-11

11 september idag. Tio år sedan det hände, wtc. Känns som det bara var ett par år sedan och då var jag endå bara åtta år när det hände.



Nu så ligger jag under en filt och ska snart äta mat. Lövbiff med gratäng. Ska bli gott. Har vart hos min morbror med hans familj en snabbis idag också.

Igår var vi som sagt på marknad, köpte bröd, marmelad med krusbärssmak (som var jättegod) och gelé. Som jag kom på nu att jag skrev igår också men skitsamma.

Igår på kvällen kom min farbror. Vi åt mat och pappa och han bastade och glodde på sport. Det vart fruktsallad till efterrätt. Gott! Älskar det.

Ikväll blir det film, godis och ost & kex.

Förkyld

Hallå på er. Kom hem vid halv tre igår. Det var en rolig kväll.

Idag har vi vart på Thorshälla-marknad. Köpte marmelad, gelé och bröd. Fikade hos morfar. Åkte till djuraffären och köpte hund och kattmat. Hälsade på massa små shelties. Gulliga. Sitter hemma nu.

Är jätteförkyld. Låter som ett retard när jag pratar. Nässprayen är min bästa vän just nu.


shake it

Hallå i stugan.

Ösregn ute, hoppas det slutar tills ikväll då jag och ett gäng ska ut. Blir filial igen, gratis inträde igen. Det gillar vi. Cissi kommer över sen och ska föra lite här. Förhoppningsvis får vi skjuts också, får kolla runt lite. Annars har vi våra fötter och ben att använda.

Nu ska jag göra min pizza. Ses :D


Matkoma ab

Mitt nya företag. Matkoma ab. Ett företag för alla oss med matkoma. Höhö.

Åt tacos idag, mums. Snart är det dags för Robinson. Hur många är det som ser på det iår? Jag gör i alla fall det.

Våra grannar har köpt en hundvalp som vi ska in och hälsa på någon dag. Såg bild på facebook. Den var jättesöt.

Om en stund ska jag och mamma ut och gå med Mira. Ha det bra så länge :)


vinterbild på Mira.

Halsont och lerklumpar

Jag har jätteont i min hals idag. Den är tjock och rivs när jag sväljer. Känner mig lite febrig också. Aja, halstabletter och vila resten av dagen borde hjälpa.

Idag i skolan så hade vi vår första estetiska verksamhet idag. I love it. Leka med lera haha. Vi ska göra skulpturer av lera så jag gör en kopp. Ska göra lite annat också. Det var jättekul!

Imorgon är det fredag. Är det bra väder ska vi på speedway då. Är det dåligt väder så hittar jag på något annat.


Deliver us

Ligger i soffan. Har inte gjort så mycket idag. Cissi och Linn kom över när dom hade slutat skolan, vi gjorde kycklingwraps. Kollade på en Beck gjorde vi också. Vi gjorde även klart vår historia A-uppgift. Nu är den färdig.

Nu är det In Flames som går lite tyst ur högtalarna men precis när jag skrev det här så tog låten slut och Volbeat tog över.

Imorgon ska vi få leka med lera i skolan. Har valt en kurs som heter Skulptering. Äntligen något annorlunda och inte enbart media. Jag gillar media, det är inte det, men kul med variation.


Aj

Har bitit mig i överläppen, det sticks och svider. Aj.

Idag var det skola, en lektion och sedan slutade jag. Imorgon är det inge nskola för mig, hemuppgift istället. Cissi och Linn kommer hit när dom har slutat så ska vi jobba med vår hemuppgift eftersom vi jobbar i grupp.

Nu ska jag ta en kisspaus med Mira sen ska jag ta en dusch, eller ett bad. Får se hur det blir. Tror jag tar ett bad. Med hårinpackning och hela skiten.

Ha det bra. Ses.


Nu så

Nu så är min dator färdiguppdaterad och tömd. Har nu fört tillbaka alla bilder och skolarbeten. Har laddat ner spotify och allt sånt nödvändigt också. :)


För över

Hej på er. För över alla mina bilder, skolgrejer osv till ett usb och minneskort osv. Det tar sin lilla tid. Förbereder den inför en tömning och uppdatering som ska ske imorgon. Får nya photoshop och alla dom programmen.

Igår, gjorde inte mycket. Mammas kompis Nettan var här. Jag, mamma och hon pratade. Sen på kvällen blev det att se första Jägarna med mamma och pappa.

Idag har vi vart hos mormor och firat min morbror som har fyllt år. Min andra morbror med hans familj följde sedan med oss hem för att käka. N ukan jag inte stava till det vi åt men nötcurry pataya. Asgott.


Dagen efter

Hej på er. Kvällen igår var väldigt trevlig. Kom hem vid halv tre inatt. Tvättade av mig sminket och gick och la mig i sängen med Mira. Lite gos innan ögonen stängdes. Var inte mycket alls på Filial, inte direkt min typ av ställe. Cissi och Jenniina var där mer. Jag, Josse och Carro satt på Royal och vart bjudna på lite dricka utav Carros farbror som jobbar där. Gratis är gott ;).

Idag mår mina knän som dom förtjänar så mycket som vi sprang fram och tillbaka överallt. Får tacka min pappa att han övertalade mig att ta en taxi hem istället för att gå. Då hade knänen vart i dubbel storlek idag. Äsch, vill man ha kul får man lida lite också ellerhur? ;)


Färdig

Nu är jag färdigfixat och äter lite yoghurt. Snart kommer Josse och Carro hit för att föra lite innan vi möter upp Cissi för att senare dra oss ner mot Filial. Ha en bra kväll. Det kommer nog jag att ha. ;)


Kvällen

Ikväll blir det lite festligheter. Ska ut med ett gäng brudar. Cissi, Jag, Jossan, Jenniina. Det är vi som jag vet säkert ska ut. Blir nog många fler där. Filial ska vi till, var nån DJ som skulle spela och lite sånt. Gratis inträde, det gillar vi haha.


Bild lånad från google.

Bättre masterpiece


Masterpiece


Tävlar om UGGs

Hej. Tävlar om ett par UGGs. Dom jag vill vinna hittar ni här. Vill ni också vinna så klicka här. Ha det bra :D


Här är den

Här har ni min extremt uttråkade video. Filmat med min D3100 därför är inte fokusen så bra. Är svårt att ställa in den när man inte ser haha. Och ja, jag är trött och uttråkad i slutet och nej jag kan inte nudda näsan med tungan. Och nej, jag är inte seriös i den.


Kommer snart upp en video

Hej på er. Sitter här hemma och gosar med Mira. Kommer snart upp en video på oss. Håller på att laddar upp den nu på videofyme. Det tar lite tid.

Pappa håller på och dammsuger. Det gillar inte Mira. Dammsugaren är nämnligen läskig haha. När den kommer fram så trycker hon upp sig mot en och ska söka skydd.

Snart är det mat, mackaroner och köttbullar. Inte världens roligaste mat men det mättar magen.


Skolfoto

Hallå. Idag har jag skolfoto. Det sista någonsin. Om jag nu inte utav en ganska osannolik händelse skulle bli lärare.
Hade precis lunch och det blev pannkaka. Nu ska jag redovisa något bajs i samhällskunskapen.
random bild från arkivet.

RSS 2.0