Och Billy var lika borta som snön

Sådärja, om cirkus 20-30 minuter så går jag från skolan för att träffa mamma. Sedan blir det hem och ikväll är det hockey med grabbarna och familjen som står på schemat. Kvällen efter hockeyn är inte så planerad än. Pappa kommer hem idag också efter en vecka i våran huvudstad.

Denna vecka som kommer har jag påsklov också. I en vecka och en dag. Skönt!! Börjar bli ganska skoltrött nu, kan bero på att jag vet att det är ungefär elva veckor kvar tills studenten är här. ELVA!!


snorunge

Tjock i näsan, irriterade ögon och sträv i halsen och skakiga händer. Antingen är det pollen som börjar spöka med mig eller så börjar jag bli sjuk. Hoppas på det förstnämnda. Har inte ork eller tid för att bli sjuk!

Ja vad har jag gjort sedan sist då? Fredag umgicks jag med Daniel och Jonas. Det var trevligt. Lördagen spenderades med kubb. Jag och mamma var duktiga då vi. Vann mot Jonas och Robert nästan alla matcher (om det inte till och med var alla, kommer inte ihåg). På kvällen/natten kom pappa hem efter trav och poker, det blev film fast jag sov under den höhö... Söndagen var lugn, Jonas var här och det vart lite kubb då med och bb på kvällen.

Igår var det skola. Samma sak idag. Samma sak imorgon. Nästa vecka är det lov. Det behövs känner jag. Är väldigt skoltrött just nu, kan ju bero på att jag snart tar studenten. Wiho!


Värme

Sitter ute på altanen och har säkert gjort i snart två timmar. Så skönt! Musiken är på och allt är frid och fröjd förutom att facebook inte funkar men det är ju inte världens undergång.

Var i skolan idag men hade som tur var bara en lektion (som varje torsdag) så jag är lycklig. Det är en bra dag idag, leendet tycks inte försvinna från mina läppar. Det är ju bra.

Imorgon är det fredag och helg. Skönt det också. Får vi se vad som händer denna helg, inga speciella planer i alla fall. Är öppen för förslag.


Nattläsning för nattugglor

När vaknade du imorse?
Svar:
07.40 tror jag

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
"Vad är klockan?" och "kan jag sova lite längre?"

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Inte imorse men tidigare idag så ringde jag mamma och berättade att jag höll o min studentmössa nu.

Vilket humör är du på?
Svar:
Just nu är jag svintrött och ska vilken minut som helst gå och bädda ner mig. Men annars så mår jag ganska bra, inte helt bra men ganska.

Vad har du på dig just nu?
Svar:
Ett par tofflor, trosor och en sidenpyjamas.

Har du ont någonstans?
Svar:
Ja i ögonen pga överansträngning.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
Spicy hot haha

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
Jag får ingen lön eftersom att jag inte har något jobb men får ju studiebidrag på 1050 varje månad.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Ett paket cigg och cola-nappar.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Facebook.

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Jag ska sova eftersom det redan är kväll.

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
Den första låten som spelades idag kommer jag inte ihåg eftersom jag lyssnat på musik nästan hela dagen.

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
Det måste man inte, den sticker inte ut. Den är allmänt tråkigt och ointressant. Jag skriver mest här för att ha något att göra och för att stilla nyfikenheten för vissa människor som undrar vad jag sysslar med.

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Satt nog framför datorn eller så sov jag.

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Nej, dagen är snart slut.

När fotade något senast, och vad?
Svar:
Jag fotade min studentmössa för inte så många timmar sedan.

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Nej.

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
Luften höhö eller soffan.

Vad tror du att klockan är?
Svar:
vet att klockan är strax efter elva eftersom jag va tvungen att kolla när frågan dök upp.

Vad borde du göra idag?
Svar:
Plugga matte men orkar inte. Sover istället och hoppas på det bästa!

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
Min pyjamas om jag inte klär av mig i sömnen. Kan bli varmt och då händer det att jag vaknar upp naken.

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Svår fråga. Haha hade nog frågat Dregen någon rolig fråga, eller kanske en viss Depp. Eller kanske en viss Brad Pitt. Annarshar vi ju Van Persie också. Nej någon snygg människa skulle jag vilja fråga något. Men vad det vet jag inte!

Trött kissemiss.


Hur svårt ska det vara?!

Sitter och kikar på kläder till studenten. Hur jävla svårt ska det vara att hitta något man vill ha?! Har hittat en hittills som jag kan tänka mig. Den kommer upp här under. Klicka på bilden för att komma till sidan.

Vill ju egentligen inte ha helt vitt, men denna är ju heller inte helt vit. Men kanske ljusgult, beige, benvit, osv. Något ljust i alla fall. Vitt är ju fint men vill ju inte förstöra den med massa alkohol som garanterat kommer spillas runt på flaket och festen.

Och ja, jag vet att det är ett tag kvar tills det är student för min del (9 juni) men det är ju bra och vara ute i god tid.


2012-03-20Jag slipper ta studenten barhuvad!! Yey. Men fan va ful man är i den haha!!

Lugna favoriter... typ.

Ligger i soffan. Av någon konstig anledning är jag på ett skumt humör. Jag är glad och samtidigt inte. Kan vara för att det enda som spelas i mina lurar denna kväll har vart låtar som får mina känslor att bli förvirrade. Låtar som berör på både gott och ont. Som får mig att tänka och som träffar rakt in i hjärtat. Och av en konstig anledning är det alltid lugna låtar. Låtar där texten är det som jag fastnat mest för. Som jag känner igen mig i. Och just nu känner jag för att lyssna på lugna favoriter.Sexmissbrukare

Vissa apor är sexmissbrukare, läs länken för att se för er själva. Haha. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14541871.ab

Snart dags att börja ta lite piller mot pollen också. Näsan börjar klia och ögonen är irriterade. Aja, vårtecken i alla fall!

Jaha, helgen då. Orkar inte ta allt men i korta drag så spenderades den hemma hos mig. Hade tre nattgäster två dagar i rad. Fedag var det jag, cissi, linn, jonas, anders, rille och linns pojkvän. Lördag så kom min morbror med familj över och det blev att grilla. Senare på kvällen blev det lite partaj med jonas, anders, rille + mina päron och syster + hennes pojkvän. Min morbror och dom var med också och åkte hem senare på kvällen/natten. Det var en mycket trevlig kväll i alla fall.


vintertider

hörde jag fredag?

Ja det gjorde jag. Och trött som satan är jag också. Blir att pallra sig hem efter skolan, sova och städa mitt rum. Sen är jag nog piggare för kvällen.

Sitter i skolan nu iaf och gör inte mycket. Det är tråkigt idag. Får låta musiken pigga upp mig.

Aa nej, positiva tankar nu. Det är fredag och jag ska va glad även fast det är svinkallt ute.


begravning

Vila i frid. <3


Dagens funderingar

1. Hår i armhålorna. Det enda man ser överallt just nu är håriga armhålor. Folk får gärna ha så, men jag vill inte se det för det är lite äckligt att titta på. Frågan om det är snyggt går runt på sms just nu bland folket här. Hittills har ingen sagt att det är fint. Det är ju i och för sig en smaksak det där. Smaken är som baken.

2. Varför ser folk förstoppade ut hela tiden? Det är ganska många människor som ser ut att vara förstoppade. Ett visst uttryck i ansiktet och en viss gångstil, nästan som när man gjort i byxan och känner att det är mer på gång när man samtidigt är stelopererad. Varför ska folk se så besvärade ut? Det är sol och man ska vara glad.

3. Vad ska jag göra sen. Alltså när skolan är slut och allt det där. Sommaren ska jag ha roligt under i alla fall. Men jobb, utbildning, pengar, ja allt. Får börja samla burkar ute på stan som uteliggarna och samla pantpengar. Ja, eller börja leva på socialens pengar.Killas

Jag hatar när det kittlas under foten och man är själv så kittlig att det inte går att klia tillbaka utan att göra världens cp-ryck med foten varje gång man nuddar undersidan. Problem som jag har såhär på kvällskvisten innan det är läggdags.

Nu sover säkert alla när detta inlägg kommer upp men för alla nattugglor där ute i Sverige så är det ju bra med lite tidsinställda nattinlägg som inte handlar om någonting intressant.

Så därför görs nu en lista om mitt kärleksliv.

Är du kär just nu? nej
Har du kysst någon idag? nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? ja
Har du ett förhållande? nej
Hur många har du varit tillsammans med? en seriöst
När går gränsen vid otrohet? beror på situationen och personen i fråga. Men när mer tid ägnas åt den andra än till mig.
Har du varit otrogen och om ja, varför? nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Nej, eller har jag det? kanske på skämt isf.
Är du romantisk? jag kan om jag vill
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej
Är du svårflörtad? Det beror på, men ganska ja.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? ja, även om det inte är meningen att det ska göra ont haha
Har du lekt med någons känslor? liiiite
Vem var din första riktiga kärlek? jesper
Har du haft sex med över 20 personer? nej
Hur länge höll ditt längsta förhållande? närmare 3½ år
..och ditt kortaste? några veckor
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Känns ganska bra att vara singel men skulle känslor dyka upp är jag öppen för förslag och förändring
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Är du en bra pojk/flickvän? ibland, oftast ja
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Jonas
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän ? Vet inte
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? nej
När fick du din första kyss? Kommer inte ihåg haha
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? tror 19 och 20 eller nåt sånt
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej usch
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? om den dött när vi var tillsammans ja
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Det är ganska lika där faktisktSiffror överalltHar suttit sedan klockan halv två med matteuppgifter. Klockan är nu fyra. Det går nog mer bakåt än framåt just nu. Imorgon ska jag i alla fall sitta kvar i skolan och få extra hjälp så jag fattar allting. Just nu ser jag bara siffror överallt. Tur att det finns musik så man kan sjunga samtidigt.

Finns ju en hel del att göra den här veckan om jag säger så, men men. Om cirkus tre månader är det dags för studenten. Aja, får väll se det som så att det är helg snart (bara tisdag men tiden går fort). Får väll se hur denna helg blir. Det blir ju nästan aldrig som vi sagt haha så det kommer bli en överraskning om det blir samma denna gång också.Pannkakor och födelsedag

Ägg. Haha. Kolla.

Snart ska jag äta pannkakor, ska bara duscha lite snabbt innan. Det behövs! Känner mig ganska äcklig.

Idag fyller min pappa år också, så ett stort grattis på honom.

Igår spelades årets första runda kubb också. hur det gick finns det ingen kommentar på... Inte min starka sida.


Torsdag

Ligger i soffan, kroppen är som en stor marsmallow. Igår var det 100-dagars festen och självklart var vi där. idag ångrar jag det lite, såhär trött och seg har jag inte vart på väldigt länge. Känner av en liten hangover här.

Var i skolan iaf fast det bara blev cirkus 3 timmars sömn. Som läraren sa, "jag bryr mig inte om ni är bakfulla idag, så länge ni är här är det okej".

Efter skolan så drog jag hem och gick ut med hunden sen drog jag, Cissi och Natta till Max och käkade hamburgare. Tog en sväng inne på tuna park också.

När vi skulle ta bussen hem så tog vi fel buss och hamnade ända ute i Torshälla, aja, en roadtrip har ju aldrig dödat. Nu sitter jag iaf hemma under min gosfilt och myser.


blö


10 saker som jag har gjort 2012:
.: Festat
.: Gosat med hunden
.: Läst två böcker hittills
.: Fyllt 19
.: Köpt kläder
.: Köpt en tröja för över 500 kr (onödigt? ja)
.: Gjort sista veckorna av min praktik
.: Gjort ett x antal listor på bloggen i brist på annat att göra
.: Klarat första provet till körkortet (3 kvar)
.: Sovit9 av mina främsta intressen:
.: Umgås med kompisar och familjen
.: Film (se på, inte göra)
.: Musik
.: Baka
.: Fota
.: Läsa
.: Djur
.: Kläder
.: Får väll säga festa som sista eftersom vi inte gör något annat (typ)

8 saker som jag uppskattar:
.: Humor
.: Ärlighet
.: Stil
.: Respekt
.: Glädje
.: Tillit
.: Musiksmak
.: Generositet


7 saker i rummet där jag sitter just nu:
.: TV
.: Stereo
.: Högtalare
.: Ps3
.: Soffa
.: Filt
.: Tavlor

6 saker som jag gjorde förra veckan:
.: Fest
.: Sov
.: Skolan
.: Kollat film
.: Tittat på tv
.: Duschat

5 olika maträtter du har ätit förra veckan:
.: Nudlar
.: Kycklingspett
.: Hamburgare och pommes
.: Mackor
.: ?

4 saker som jag har gjort 2011:
.: Blev singel
.: APU
.: In Flames-konsert
.: Peace & Love-festivalen

3 saker som jag har gjort 2010:
.: Hade pojkvän
.: Gick ur ettan
.: Började tvåan


2 saker jag ska göra idag:
.: Sova
.: Borsta tänderna

1 av mina bästa minnen:
.: Kan inte välja ut ett.
Vackra vårdag

Idag har det vart friluftsdag i skolan. Jag fick va kvar i skolan med Elin och plugga istället för att gå på långpromenad. Råkade somna i skolan, på ett massagebord. HAHA.

Det har vart en fin dag idag, lite kylig men det gör inget. Det är vår i luften och solen utsöndrar positiv energi. Bjussar på lite dagsfärska bilder.


10 saker

Aha, tråkigt som vanligt. Aja här är tio saker ni inte/kanske inte visste om mig.

1. Jag kissar väldigt ofta med öppen dörr.
2. Oftast när jag sover håller jag om en kudde. Istället för ett gosedjur.
3. Jag älskar filmer som batman, X-Men, Spiderman osv.
4. Jag älskar att spela TV-spel och datorspel och då inte typ The Sims utan köttaspel. Alltså krig, zombies och blod.
5. Jag tycker oftast att killar med rakat är fulare än killar med hår (på huvudet).
6. Jag har läst en bokserie på 47 böcker. 2 gånger och skulle lätt kunna läsa dom igen.
7. Jag tycker att skräckfilmer är bättre än romantiska filmer. Gillar att bli rädd.
8. Jag tar ganska lätt åt mig av vad folk säger om mig, även om jag inte alltid visar det.
9. Jag tycker att djur är mer värda än människor.
10. Ett nej för mig är alltid ett nej. Jag kan dock kompromissa om det är om småsaker.HAHA jag dör. Så jävla ful!

gott och blandat


Lördag

Hallå, det är lördag och idag ska jag få träffa Dedde igen. Hon har vart två veckor i London. Hon kommer hit ikväll, får väll se om det att vi spårar eller chillkrök. Jag röstar för mellanvägen. Bara så att man blir sådär glad. Aa, kul kommer vi nog ha om jag känner oss rätt. :-)

Igår var jag inte i mitt nyktraste tillstånd men jag mår bra idag för det. Så ikväll kör vi hårt igen. Nåja, inte lika. Men ett glas eller två, ja.

Jaha, nu då? Sitter och kollar på fotboll, hittade mig nog en snygg sak att glo på. Inte riktigt den typen av killar jag brukar tycka ser bra ut men undantag måste ju alltid finnas ;-) hehe.Här har ni godingen, även om det inte är en av de bättre bilderna på honom. Van Persie.

vårvärme

äntligen, skinnjacka, converse (fulla med blod), solbrillor. Kan man annat än älska vädret? Nej! Nästan så man känner kärlek i kroppen, det pirrar, man bara ler och är glad. Skuttar runt och livet är underbart. Allt som fattas nu är ju bara att bli kär, sådär som man blir på våren. Jag vill bara bli sådär barnsligt kär, känna fjärilar i magen, nervositet. Le bara man hör namnet, inte få ur människan ur huvudet.


RSS 2.0