Trevligt midsommar

Hallå på er. Trevlig midsommar. Hoppas på fint väder, vi lyckades förra året Sverige, gör oss inte besvikna iår. Har ni planer? Fest, middag, hemmakväll? Jag ska äta mat här hemma med trevligt folk, familj, lite släkt och vänner + Cissi men hon är ju typ en del utav familjen. På kvällen vet jag inte vad som händer men något borde det ju finnas att göra. Annars får man väll hitta på något själv.

Jag ska i alla fall ha en gul klänning jag köpte här om dagen. Bild på mig och den kommer upp imorgon. Knälång med en linten volan runt halsen. Den är sommrig och fin. Ett smalt brunt skärp knyter jag till i midjan + lite armband och ett halsband på det. Najs bajs!

Ha det bra och sov så gott. Själv måste jag lägga mig nu. Ska upp tidigt för att göra en tårta och lite sånt. Ja, jordgubbstårta såklart!

Bjuder på en random bild från datorn nu.


Fick bli en bild på min lilla bäbis. Mitt hjärta. Mitt allt. Du gör mig till en bättre människa. Jag älskar dig! Mira <3

Rösta nu :D

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Funkar det inte att klicka på bilden så prova att klicka HÄR!


hmm..

okej, det går inte att få styckeindelning här. Skumt. Ville bara säga det.
:S

Goddag

Sitter här nu och inväntar Cissi. Spela yatzy och ev. baka kladdkaka. Om jag kan äta den det vill säga.
Har nämligen nackspärr, kan inte gäspa eller svälja. Jaja, får hoppas att det går över snart. Jag är hungrig men kan inte äta. Nej, ska sluta klaga nu och försöka få i mig något i alla fall. Annars kommer jag vara grinig. Det vill vi inte!
Nej nu ska jag inspektera köket. Ha det bra så länge!
Gammal bild på mig och Cissi.

Nu var det ett tag sedan

Hej på er alla fina. Ja, fina. Det är ni!
Det var ett bra tag sedan jag skrev här. Jag har inte haft något speciellt att skriva om eller haft inspiration till något. Jag har under denna paus umgåtts med vänner. Taggat och nojjat inför peace and love som jag och Cissi åker till på söndag. Jag är lite nervös, det kan jag inte ljuga om. Jag kommer förmodligen ha skitkul och skitont i mina leder men det ska jag strunta i för jag ska ha så kul att det övervinner min smärtkänsla.
Vilka ska till p&l förresten? Själv vet jag ganska många som ska dit, typ 75-80% av mina kompisar och bekanta ska dit. Digitalkameran följer med eftersom jag inte vill eller får ta med min systemkamera. Jag är ingen pressfotograf så därför får jag inte ta med den och jag vill inte ifall den blir stulen, går sönder you name it.
Jag och Cissi har gjort våran checklista nu i alla fall. Den ser lång ut men den är inte så lång, det är mest småprylar. Allt ska stå med! Annars glömmer man alltid något.
Jaja, det är sent och jag ska sova. Kommer nog ett inlägg imorgon. Puss och kram på er. Kom ihåg ni med samma problem som jag (leder), be strong! Det gör ont och man får klaga men klagan minskar inte smärtan! ;)

Dåliga rubriker

Ja jag vet. Rubriken är det som ska fånga läsarens intresse för inlägget. Jag är dålig på att göra en bra rubrik. Jag ska öva men jag kommer inte att bli bättre. Lär er leva med det ;)

Sitter här i bäddsoffan i alla fall. Nerbäddad och har tv'n på. Criminal Minds är det som rullar fram. Diza ligger och sover i sängen vid mina ben. Mira försvann och jag tror hon är i sin fotölj. Jag ropar in henne sen när jag ska sova. Kan ju inte sova utan hennes godnatt-pussar. ;)

Imorgon är det full rulle för mig. Har två hundar plus två små barn jag ska passa. Det kommer att gå bra och jag kommer att sova som en stock efter det.

Nu hör jag Mira närma sig. Gos! :D Nehe, hon la sig på golvet under fönstret istället. Svalt och skönt.


Trött

Har idag sett två filmer med pappa. Den första heter Priest, den var helt okej. Den andra har jag redan sett Red Riding Hood. Pappa ville se den så jag är snäll och kan se den igen.

Ligger i soffan nu och checkar facebook. Händer inte så mycket så jag spelar lite spel.

Ikväll ska jag träffa Cissi, ytterst trevligt. Vad vi ska göra vet jag inte än men vi ska nog ta det lugnt.

Tyvärr går det inte att ladda upp nya bilder utav någon konstig anledning så ni får nöja er med en gammal.


Svar på frågan varför.

Nu sitter jag i soffan med en trött Mira bredvid mig. Från och med idag har vi en liten Diza här också. En vecka kommer hon att bo med oss. :)

Jaha, ska väll uppdatera lite om vad som hänt då. Jag och Jesper gjorde slut i fredags. Tråkigt. Vi var tillsammans i 3 år och 4 månader ungefär om jag har räknat rätt. Vi vart tillsamans 16 februari 2008. Livet har sin gång och jag ska nu låta allt som händer hända. Leva livet och försöka ha så kul som möjligt. Svar på frågan varför då. Vi behöver tid ifrån varandra så man kan säga att vi har tagit en paus på obestämd tid. Vi får se hur det slutar, framtiden vet vi inget om.

Nog pratat om det. I torsdags så åkte vi till strängnäs på kvällen för lite fest eftersom att vi hade avslutning. Det var trevligt. Mindre trevligt var alla jävla myggor. Jag har minst 20 myggbett. Dom kliar som idioter och jag har tagit ett piller mot klådan. Fötter, ben och händer är fulla av bett. Inte kul alls. :( Jaja, dom är snart borta och snart är Peace And Love här.

Dit längtar jag och jag ska ha så jävla kul där. Bara ca 2 veckor kvar. Rättare sagt 16 dagar tills själva festivalen börjar. Vi kommer vara där om 14 dagar. Ska ju som sagt jobba där med Cissi så nu har jag kollat upp alla banden som jag kan se. Jag längtar sönder tills jag kan se:

Volbeat
Mustasch
30 seconds to mars
Teddybears
M.I.A.
The Sounds


Det är dom som jag vet med säkerhet att jag kan se eftersom att tiderna för själva spelningarna inte har kommit upp än. Visst kan jag se många mer men det är dom här jag är mest intresserad utav. Mest vill jag se Volbeat och jag längtar sönder tills jag får se dom!!

Bjuder på lite sommarbilder.


Sommarlov

Skolavslutningen idag och det är skönt. Mindre skönt är det att det inte händer ett jävla piss ikväll. Jag, Cissi och Linn får ha chillfest själva hos mig som det ser ut som eftersom den där avslutningsfesten inte blir av. Bajs på dom. Ska försöka få hit lnågon till person iaf.

Hur som helst, 20 dagar kvar till p&l. TAGGA! Nu har jag och Cissi samma schema och arbetsuppgifter. Asbra! Jag kan se Volbeat och det är det som räknas.


Goddagens

Hej hej. Sitter nu här efter att ha haft ett morgongympa pass med Cissi. Körde wii. Jobbigt men kul!

Igår var jag i Västerås med Cissi och Linn. Det var mysigt. Köpte en tröja och hårfärg så jag kunda färga utväxten. Nu är den borta. Vi köpte Spicy Hot och satte oss utomhus och åt i det fina vädret. Det var trevligt och riktigt gott.

Igår kväll drog jag till Cissi, vi mötte upp Linn hos Jonas och sen solade vi lite. Drog hem till mig och chillade lite. Glodde film och sådant.

Cissi kommer senare ikväll och då kanske Bea hänger med. Tror hon är sugen på att skaka rumpa till Just Dance 2.

Nej nu ska jag göra annat. Ha det så bra så länge. Hejdå!


RSS 2.0