god jul i efterskott


Mitt sista jullov

Idag hade jag min sista julavslutning. Nu börjar mitt sista jullov. Jag har två lov kvar, sportlov och påsklov, sen tar jag studenten. Sjuk! Det har gått så fort. Känns det var nyss jag började i ettan.

Jaha, vad som hänt de senaste två veckorna då som jag minns. Jag var ute med några fina vänner förra onsdagen. Vart mycket dans och skratt. Har haft praktik med mamma en vecka också. Ja, annars har det inte hänt speciellt mycket som är värt att berätta.

Pappa åkte till Holland i söndags också och kommer hem imorgon på kvällen. Han har vart på jobbresa.

Imorgon ska jag köpa apelsiner och nejlikor och göra julpynt som även doftar jättegott. En doft man lätt förknippar med julen.

Bjuder på en gammal bild på första snön som kom för någon vecka eller två sedan och försvann. Nu har vi lagom med snö ute som jag och vovven byggde en snögubbe med idag.nej men

Haha, har en tendens att skriva här typ en gång i månaden. Jaja, nytt som hänt? Inte mycket.

Är klar med alla julklappar redan, skönt det i alla fall.

Har APU nu i skolan, har hittils vart med en fotograf, Lotta. Det är roligt. Fina bilder har hon tagit på mig också som kommer i detta inlägg som ni kan se här under.

Annars har inget speciellt hänt. Lite fest här och där, lite hemma här och där. Film och sånt. Sett Breaking Dawn Part 1 också, den var bra.

På freda ska jag nog se på Tintin med min kusin och kanske hennes kompis.

Imorgon ska jag kanske ut med Josse och några till. Ska bli kul. Var ett tag sedan sist.

Snart är det julafton också. Och det är den tredje december nu och ingen snö än. Ska snöa i veckan enligt vädret i alla fall. Får hoppas på det för nu vill jag ha snö. Det hör till December lite grann.

Jaha, det var det då. Skriver väll en godjul hälsning sen och ett gott nytt år. Haha.


RSS 2.0