Lekt rödluvan

Hej hej. Har idag haft en asskön dag. Började inte skolan förens halv tolv. Asfint väder ute så idag fick shortsten och ett linne åka på. Cykel till skolan och där så lunchade vi på donken och vart lite impulsshopping. Ett par shorts, nagellack och några armband. Det mår man bra utav. Efter allt det så drog vi ut i skogen för en fotouppgift. Jag lekte rödluvan. Blev rätt så bra bilder.

När skolan var slut så drog jag, Cissi, Linn och Jojjo till Strömsholmen. Satt där och bara myste. Var riktigt trevligt.

Drog hem vid halv sex och så vart det lite grillat här hemma. Paula kom med Diza (hunden jag ska vakta i sommar) så att Mira och hon fick träffas lite mer.



Orkade inte redigera bort dragkedja och trycket på tröjan.

Söt. <3



Hihi :D

2011-05-30

Tja tja. BB på tv och jag är trött. Imorgon har jag sovmorgon till halv tolv så det är skönt.

Idag har jag vart i skolan men slutade halv tolv. Aa jag vet, mina skoldagar är jobbiga. Efter skolan så åkte jag hem. Vid fyra kom Cissi och det blev film, Red Riding Hood. Den var helt okej men lik Twilight. Hon drog hem efter en stund och då kom Tony och Paula med lilla Diza som jag ska vakta en vecka i sommar. När dom dragit så frågade Cissi om jag ville med en stund till statsparken och chilla lite med tårta och sånt. Det tackade jag ja till så vi drog dit där hennes familj var. Myspys.

Fick massor med myggbett efter att ha suttit där. Vi satt vid ån och det var fullt med myggor där. Det är mindre kul.

Kom hem vid tio och sedan dess har jag setat framför tv och datorn.

Ha det bra. :)


this weekend

Denna helg har jag gjort ganska mycket. Tror jag. Här har ni fre, lör och sön.

Fredag: Gick i skolan och hade JB lopp. Man ska springa eller gå typ 6,5 km. Fick fågelbajs på handen när jag satt och väntade i gräset. Det var äckligt :( ! Gick JB loppet, fuskelifuks. Jag, Cissi och Lina lekte prison break. Smög runt på genvägar och ner för branta backar och hade oss. Kul var det. Åkte in till stan och mötte upp mamma och min syster för lite shopping. Blev ett linne och en tunika. På kvällen kom Cissi och det blev lan.

Lördag: Åkte till mina kusiner och grillade och bara umgicks. Kom hem vid elva men åkte nästan direkt hem till Cissi för en kväll med wii. Kom hem vi halv två och somnade nästan direkt.

Söndag: Åkte hem till mormor för att fira mors-dag. Fikade och lite sånt. Efter en stund åkte jag, mamma och mormor till växtriket och köpte massor med blommor. Jag och mamma planterade ut dom i olika krukor. Åt även en god kebabtallrik. Vid sex kom Dedde så vi gick en långpromenad med Mira. Gick även till hennes pappa och sedan följde vi med honom till hennes farmor. Fikade där och sen tog vi Mira och jag gick hem och Dedde gick till stan. Kollade BB och nu ska jag lägga mig.

Där har ni en kort berättelse om min helg. Godnatt på er. :D


Skolan

Sitter i skolan just nu. Har inget att göra så tänkte att jag ska se på en film. Slutar om typ två timmar. Kan bli tidigare så därför säger jag inget säkert.
Ska hem till Jesper sen och spela och efter det ska jag hem och glo BB och sen sova.
Skriver sen, ha det!

Nu tar jag med mig...

...kameran och Mira ut. Ser inte ut att blåsa lika mycket nu så passar på innan BB (Big brother) börjar. Har ungefär 50 minuter på oss att strosa runt och fota lite i kvällssolen. Gillar kvällsolen mest när jag fotar. Det blir ett varmare ljus och inte lika starkt.

Lägger upp lite bilder ikväll eller imorgon efter skolan. Ha det bra så skriver jag kanske ett sista inlägg ikväll.

Ja, jag har bloggat ovanligt mycket idag. Vet ej varför.


Tips på spel!

Tänkte tipsa om ett spel jag brukar spela när jag har tråkigt. Jag tror att de flesta utav er har spelat detta men det finns alltid någon jävel som inte har en aning om vad det är. Klicka på bilden för att komma till spelet.



Det går alltså ut på att sätta ut "torn" som ska smälla de olika ballongerna som kommer. De får inte komma till andra sidan.

Tack till alla!

Tack alla ni som gillar nya designen. :) Alltid kul när man får höra att man gjort något fint/bra.

Tack till dig som tyckte Mira var fin. Hon blir alltid glad av att höra sånt ;) Har svarat er alla i era bloggar också.

Storm ute, jag skojar inte! Grannens fönster blåste sönder. Låter som hela altnanen här hemma ska blåsa bort. Mira blåser nästan bort ute, höhö.

Snart är det pizzaleverans hit. Mamma och pappa är och handlar. Kebabpizza, nom nom nom.


Länk till dig som gissar rätt på glassen.

Ny design

Suttit i någon timme nu och pillat på nya designen. En med varma och sommriga färger. Den får duga till vidare.

Hur mår ni då? Jag mår väll bra, lite ont här och där. Lite nackspärr. Hungrig. Nej ska inte klaga. Ska göra frulle. Slänge i en maskin tvätt. Bre mackor. Äta frukost. Se på film. Är ledig idag från skolan eftersom att jag lämnat in allt som jag skulle.

Ha det så bra. :)


TRÖTT!!!!

Idag är jag riktigt trött. Ögonen svider, huvudet gör ont, lederna gör ont och kroppen orkar inte. Känns att det inte är långt kvar till sommarlovet. Har ännu inte fått något sommarjobb men jag söker på lite så får det gå som det går.

Måndag är jag troligtvis ledig eftersom det är en så där dag då alla som ligger efter får jobba. Trodde faktiskt att jag skulle få komma dit också men jag hade lämnat in det viktigaste. Skönt det så jag får en extra dag att sova ut.

Hur mår ni då? Bra? Dåligt? Hoppas på det bästa.


Bild från när vi körde lite agillity på hemmiljö med Mira. Hon älskade det!

Dirty Dancing

Jobbade med fotouppgiften hemfrån. Min lärare bad mig kolla på Dirty Dancing, välja ut en scen därifrån som jag vill frysa och fota den när jag bygger upp den själv. Jag har valt en scen. Denna:



Eller i alla fall någon utav den scenen där de dansar.

Eller så tar jag denna: (den bilden längst till vänster)



Nu ska jag kissa sen så ska jag gå ut med hunden så att hon får kissa. Får passa på medans det inte regnar ute. Ha det bra så länge!

Tatuering

Idag så gjorde jag och pappa våra tatueringar. Trodde det skule göra bajsont men det gör ondare att ta hål i öronen. I alla fall enligt mig. Jag skrev Pousár på min vänstra skuldra och pappa gjorde rosor med lite namn i på sin arm. Bild kommer här under så att ni får se hur det blev.


Här är pappas.

Här är två bilder på min.

Åh vilket vackert väder

Gud, vilket fint väder vi har haft idag. Satt i solen i flera timmar. Nu börjar benen få sig lite färg dom också. Lite röd i ansikter har jag blivit men en tog en ansiktsmask förut och lite after sun innan sängen kommer göra susen.

Idag har min farbror, Paula, Daniella, Elina och Micke varit här och grillat och lite sådant. Det var gott.

Hade ett jättejobbigt idrottspass imorse, Bodyattack. Har inte svettats så mycket i mitt liv tror jag. Kommer ha en skaplig träningsvrk imorgon, känner redan av den.

Ni får alla ha en fortsatt trevlig dag och allt det där. :)


Ny vecka

Måndag, det innebär en ny vecka. Skulle summera min helg igår. Det gick inte att publicera någora inlägg, fel på blogg.se kanske? Jag gör därför en kort berättelse här om helgen som varit då:

Fredag: Chill hemma med grillning. Hockey på kvällen med Cissi. Somnade tidigt.
Lördag: Upp tidigt, stod på loppis med mamma. Hemma igen sen så fick jag ett sms från Cissi: Fest ikväll hos Jonas. Jahapp, hon kom hit senare så fixade vi oss efter att jag hade ätit. Drog dit och där var det ös. Ringde Jesper när jag skulle hem för han ville att jag skulle komma. Trodde inte att han skulle vara vaken vid halv tre men det var han så drog dit. Somnade direkt.
Söndag: Vaknade utav ett paradtåg ute på stan, inte så roligt. Åt frulle. Mötte upp mamma och hunden vid OKQ8 typ. Drog hem till mig och grillade korv mm. BB på kvällen. Söndagen var ganska händelselös.

Idag var det skola. Cissi och jag hade allsång till Backstreet Boys - I Want It That Way. Så vackert, host. Slutade vid halv tolv och då drog jag hem och solade ett par timmar.

Nu väntar jag på min mamma och pappa. Vi ska ut till Strand och Carin för att hämta massor med rabarber. Kanske blir en paj ikväll, om vi köper margarin. Annars får det bli till helgen.

Ha det bra sålänge.


Buffy

Ligger i soffan med en filt och kollar på Buffy. Snart är denna serie slut och jag har nu bestämt vad jag ska se på härnäst. Det får bli Angel, en serie som handlar om just Angel som är med i de första säsongerna utav Buffy och även är hennes pojkvän då. Ni som sett Buffy vet vem jag pratar om och vet även att han är väldigt snygg. Han är även med i Bones.




Skolan idag va lugn, vädret var regn, blask och lite snö. Inte okej men vi har fått uppleva Sveriges fyra årstider på ett och samma dygn, haha.

Jag mår bra idag, har ev. fått jobb. Beas pappa ägen en Shell-mack. Hon ska prata med honom om jag får jobba lite helger och i sommar där. Hoppas!

Nu håller min hund på att slicka bort all min handcreme så det är svårt att skriva så därför säger jag hejdå nu. <3


Monday

Hej hallå tjenare tja. Måndag idag. Hur känns det? Är ni trötta? Det är jag! Höll på att försova mig imorse men som tur är så har jag min egna väckarklocka. Hunden! Hon kom vid halv åtta och pussade mig i hela ansiktet så då vaknade jag till liv.

Var i skolan på förmiddagen, slutar 11.30 på måndagar. Cyklade hem i hagel. Burr burr säger jag bara! Väl hemma var det bara att slänga av sig väskorna och ut med Mira. Gjorde sedan mina goda kycklinmackor i ugnen. Efter det fick jag lite matkoma så låg i soffan och glodde några avsnitt Buffy. Är nu på s. 7 e. 8 så är alltså på sista säsongen. Sen då? Vilke serie kommer nu? Får kolla upp någon bra.

Imorgon, sovmorgon och en lektion. Bara foto. Ganska skönt förutom att jag har no idea på vad jag ska ha för fotoreportage.

Aja, hejdå!


RSS 2.0