tråkigt

1. Nämn en skönhetsprodukt du inte skulle klara dig utan! Det skulle bli hudcreme/handcreme eller läppsyl. Hatar torr hud och läppar.

2. Vad kommer du att införskaffa till hösten/vintern?
Ingenting eftersom den snart är slut.

3. Nämn ett plagg eller en kombination av flera som vi aldrig kommer få se dig i. Haha, tror inte det finns något jag inte skulle kunna ta på mig. Bjuder på mig själv om det är så. Kan gå på pyjamas på stan om jag känner för det.

4. Vad gillar du bäst hos dig själv utseendemässigt? Mina ögon tror jag. De är stora och lätta att sminka + långa ögonfransar. Inga lösgrejer här inte.

5. Sveriges bäst klädda enligt dig. Haha, mig själv. Nej men jag vet inte. Alla passar i olika och är fina i det dom passar i.


6. Sveriges sämst klädda enligt dig.
Naken-Janne. Han har inga kläder och därför är han inte så bra klädd.

7. Nämn en bloggare som du tycker klär sig i din smak!
Kenza har fina kläder.

8. Vilket är ditt drömjobb?

Ett där man gör så lite som möjligt och tjänar så mycket som möjligt.

9. Vad är det som utmärker just din blogg och varför tror du att folk läser den?

Jag tror inte att det är några som läser den med tanke på den kassa uppdatering jag har. Bloggar ju bara om jag absolut inte har annar för mig.

10. Vad ligger högst upp på din önskelista just nu? Lite varmare väder.i brist på annat att göra

tjohopp. Vad händer? Inte mycket. Har idag vart på en långpromenad med Mira i skogen. Vi gick cirkus 5 km. Duktiga vi är. Igår fyllde mamma 40 år. På lördag är det ferre för henne. Imorgon kommer Cissi. Gaah. Mycket att prata om. Vad vi ska hitta på det vet jag inte, men något kul blir det nog.

Annars då. Inget speciellt har hänt. Haft lite praktik, pluggat i skolan och pluggat tillkörkortet. Imorgon är det praktik igen. Sista dagen där sen har jag på ett nytt ställe. På ett vanligt dagis och inte ett hunddagis.

Var på ferre i lördags, kul var det i alla fall. Tanken var att vi skulle ut sen, i alla fall och Cissi men ingen orkade ta sig dit och slösa pengar. Tog varsin kebab bara sen tillbaka till festen.

Aja, nog om allt nu och så där. Orkar inte skriva mer. Puss och kram, skumbanan.


grattis till mig

Jaha, idag får vi säga grattis till mig. Fyller 19 år idag. Nu inleds mitt sista år som tonåring sen är jag vuxen på riktigt. Firas av släkten gör jag på lördag, eller aa. Mormor kommer och mina kusiner. Idag kom morfar och farfar hit. Ska även fira lite med vänner i helgen.

Det var väll bara det jag ville säga. Ha det gött.


Exakt ett år sedan.

Årets första inlägg

Hallå på er alla glada. Årets första inlägg nu då, bättre sent än aldrig höhö. Jaha ska väll berätta lite om julafton, nyår och allt där emellan.

Julafton x3:
Dag 1: Firade här hemma med morfar, kusiner och familjen.
Dag 2: Var själv hemma med familjen på julafton iår.
Dag 3: Firade hemma hos mormor med kusiner.

Ja vi har lite smått splittrad familj så våran julhelg är alltid uppdelad.

Mellandagarna:
Shoppade med systeryster, pappa köpte ett ps3. Shoppade med Cissi.

Nyår:
Började kvällen hemma hos oss med mat osv. vi hade även lite främmande. När maten var uppäten och så vidare så drog jag iväg på fest hos Jonas. Cissi var självklart där. Nyårs-pussen blev med henne också, man tager vad man haver hahaha, nej skoja bara. Kvällen avslutades sedan här hemma igen med de som var vakna när jag kom hem.

Det nya året hittils:
Har slappat hemma, kört halkbanan och inte så mycket mer. Har ju ändå bara gått tre dagar än så länge.

Bjussar på en bild på hur jag såg ut på nyår.


RSS 2.0