Funkis på P&L 2011.

Sådärja igår natt såg jag i min mail att jag fått svar från p&l. Jag ska få vara funkis där. Säkerhet är mitt område. Två utav mina andra kompisar fick också inom samma områda. Fatta vad glad jag blev! Kommer bli riktigt kul.

Gratis boende, veckopass och mat. Lite xtra fickisar måste man ju ha men det fixar sig.

Nu vet ni vad jag gör i sommar! Ha det gött.


Skolan

Hello.

Är i skolan just nu. Har skrivit klart mitt tal nu till NP i SvB. Det blev ett tal om tatueringar.

Simning idag också. Efter det blir det att åka hem, käka och sen ut i skogen på en promenad med mamma och Nettan. Det är fint väder idag. Solen är framme och det är inte kallt.

Mina nio myggbett kliar som idioter. Någon som vill köpa? Jag säljer dom, extrapris idag. Gratis. Kom igen. Bättre pris hittar ni inte.


Bilder



Här är lite bilder från idag. Hoppas ni gillade dom! :)

Solväder

Hej på er. Solen är framme idag. Det är skönt. Skolan idag var ganska lugn. Den borde egentligen inte vara det för mig för Rörliga Bilden A har massa uppgifter jag måste lämna in. Jag har dock inte haft någon koncentrationsförmåga idag men har försökt mitt bästa för att komma igång men det gick ju sådär. Aja, såna dagar har vi alla någon gång.

Snart ska vi grilla korv och göra potatiskluttar i ugn. Det är alltså pulvermos man lagar till, släng i ett ägg eller två. Gör små kluttar på en plåt och in i ugnen.

Vad gö rni idag då? Solar, pluggar, chillar? Jag ska sätta igång med lite skolarbeten sen. Det behövs nog så jag inte behöver stressa med det typ en vecka innan avslutningen. Innan mitt sista sommar lov. Sjuk. Det känns som att jag förra året satt i sjuan och önskade att skolan skulle vara slut. Nu är slutet nära.

Får hoppas då att inte jorden går under 2012 som det nu sägs. Jag tror inte på det. Gör den det i alla fall så har jag levt hela mitt liv i skolan. Tar ju studenten 2012.

Nej snart ut och fota lite och så dags för lite plugg. Ha det bra!


Hallå där bakom rutan

Hej på er. Hur mår ni? Jag mår prima jag, eller ja. Lite stel i kroppen men det funkar.

Idag började skolan igen då. Massage på morgonen under idrotten som var grymt skönt. Foto A sen efter det. Det var en ganska lugn idag. Hur har er dag varit då?'

Kom nästan nyss hem och sitter med ett glas cola. Mira och jag har vart ute och lekt i "skogen". Kan inte kalla direkt skog eftersom den är minimalt liten.

Senare då, inget planerat. Jag ska nog ta ett bad sen med allt vad det innebär. Känns behövligt.

Bjuder på en vinterbild som jag är ganska nöjd med faktiskt.


Tjenis penis

Hej på er. Godkväll. God afton.

Sitter hemma nu och glor på CSI och snart är det dags för Big Brother. Innan detta så var det Total Blackout och det var länge sedan man skrattade så åt ett program på tv.

Idag har jag solat, hjälpt mamma att plantera lite och sedan åkte vi till min kusin som fyller 10 år idag och grillade och åt glass med jordgubbar. Det var gott och mätt blev man.

Imorgon är det skola som gäller igen då. Aja, inte helt fel endå så man har något att göra igen. Det enda som är synd är ju att man missar det mesta utav det fina vädret.

Bjuder på en bild på min kusin som fyller idag. Hon är rolig hon!


Från vänster: Alexandra (Alex), födelsedags barnet då. Mitten, min lillasyster Mickis och til lhöger är min andra kusin Zara. :)

Sommarvärme, sol och blå himmel.

Så skönt ute. Klockan är sju och jag går fortfarande runt i mina leggings-shorts och långt linne. Äntligen kan man säga att det är sommarvärme ute.

Idag har vi vart i Hallstahammar och hälsat på Morfar och Kirsten i husvagnen. Sjukvarmt hade dom ute. Färgen på armar och ben bättras på men än sålänge är bara mina knän någeluna (stavning) bruna på benen.

Grillen är på, maten förbereds och jag ska ut på altanen. Kanske tar en outfit bild senare. :)


Efter regn kommer solsken

Ja, rubriken säger sitt. Regn imorse och nu på dagen + kvällen/eftermiddagen har det vart strålande sol och värme. Solade en stund på gräset, blev ryggen denna gång eftersom jag redan fått lite färg på min framsida.

Nyduschad nu och på grillen ligger mat som snart ska ner i min mage. Är hungrig som en varg, eller vad man nu säger. Igår blev det ju kladdkaka för min och pappas del + film (The Rite) och det blev kaka över så blir nog att äta det idag också om jag orkar. Troligtvis så gör jag det.

Hejdå!


Glad påsk då.

Får väll börja säga som alla andra och önska er en glad påsk. Helgen kommer innebära massa påskmat, som för min del blir köttbullar, prinskorv och potatis typ. Jag vet nog egentligen inte riktigt vad man har på påskbordet, godis är väll det enda haha. Nejdå, vet typ bara att enda skillnaden på julmat och påskmat är ingen skinka eller janssons tror jag.

Hur som helst, inte jättefint väder ute idag. Nåja, vitsippor, tussilagos, gröna knoppar överallt. Vi ska då inte klaga på att moder jord ville ha lite regn tidigare idag.

Hur mår ni? Jag mår prima idag. Lite trött kanske men det går ju att ordna.


Bubbles


We <3 it

Hej, tänkte rekomendera en sida jag är medlem på och där jag gillar många utav de bilder jag tagit. Sidan heter weheartit.com och för att komma direkt till min sida så klicka här. Man kan inte själv lägga ut bilder direkt på sidan men man kan ladda ner en länk (funkar inte med explorer) och klicka på den när man hittar en bild man gillar. Sedan så kommer den upp på din sida där. Man kan kolla och bli inspirerad utav väldigt många bilder och man får gilla bilder en annan person har tagit.

Tack för mig för idag! :)


God kvällans

sitter i totalt mörker, den enda ljuspunkt jag har är ljuset ifrån datorskärmen. Snart ska jag lägga mig för att sova. Jag är trött faktiskt, även om jag har lov och haft det i snart en halv vecka. På tisdag börjar skolan igen för min del.

Bara sex veckor kvar till avslutningen och inget sommarjobb här inte, men men. Försöker fortfarande så får se hur det går. Om inte annat får jag väll sälja alla mina ägodelar på blocket höhö. Skämt där då.

Idag har jag vart en stund med Dedde, Emelie kom sen också. När de gått så åkte jag med min familj till västerås. Skulle köpa lite bygg-grejer på Bauhaus.

Imorgon då, tvätta lite. Sola lite om vädret tillåter det. Ta det lugnt och inte ha något planerat alls egentligen.

Hur mår ni då? Jag och mina leder mår bra nu när värmen kommer till Sverige. Min kropp mår som bäst under sommartiderna. Inte lika stel och jävligt som under vintern. Nej, så jag klagar inte. :)


Big Brother

Halva avsnittet utav dagens Big Brother har gått. Frosserivecka nu då. Sitter själv med en liten skål med godis så jag ger dom lite stöd här i soffan hehe. Just nu äter de korv med bröd. Det är en korv-ätar-tävling och ni som ser på det vet vad jag talar om.

Hur har er dag varit då? Min har vart varm, lugn och pratig. Dedde och Emelie var här ett par timmar så vi satt på min altan och pratade om film, böcker, livet, skvaller. Alltid skönt med lite tjejsnack.

Hoppas på en varm dag imorgon. Jag ska sola isåfall hade jag tänkt. Och nej, jag ska inte glömma solskyddsfaktor och after-sun efteråt.


Sommarvärme

Sitter nu och har en paus från mitt solande. Börjar få mer och mer färg nu på min vinterbleka hud.

Ska ut på gatan och möta Dedde och Emelie nu.

Hejdå!


Halloj

Hej, tänkte även visa upp lite foton jag idag. Mest på min bäbis. Mira då såklart men även några stycken andra på lite blommor + träd.


Dagens

Idag får ni två stycken Dagens Outfit för att jag bytte kläder. Den första tiden utav dygnet hade jag mina rosa klänning ifrån BikBok och på andra tiden utav dygnet har nu på mig shorts från BikBok, Linne från H&M och Shortsleggings från Gina Tricot.

Till smink idag har jag ett tunt lager puder, Mascara och en guldig glitter-eyeliner.


I wish you had told the truth

Påsklov, skööönt!!!

Igår var det chillfest hemma hos Cissi med mat och lite dricka. Det var mycket trevligt och på kvällen blev det en serie discobowling. Jag kom tvåa med mina 93 poäng haha. Etta kom Robert med strax över hundra.'

Jesper sov här och drog hem tidigt idag. Han skulle åka skateboard. Ovanligt, I know.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Har gått på en långpromenad med Mira och plockade blommor. Det var mysigt. Mira är mysig.


Crash - Sum 41

Hold me now,
'Cause I couldn't even if I tried.
It's over now,
I guess it really is my time.

I don't wanna go,
But it's time I gotta say goodbye.
So hold me now,
'Cause this'll be our last time.

I'm slowing down,
And I don't think that I can fight.
I know somehow,
You'll find a way to live your life.

Remember just to live,
Ever day like it's your last.
And hold me now,
'Cause I think it's time for me to pass.
I don't wanna die,
I don't know why,
This kind of fate was meant for me.
You gotta be strong,
Gotta move on,
It's not how it was supposed to be.
What do I say,
It was never supposed to end up this way.
What do I have to do,
(I) Was supposed to grow old with you.

But that ain't gonna happen.
Mhmm.
No that ain't gonna happen.

Hold me now,
'Cause the time I've got's running out.
No tears allowed,
Even though we've become without.

I just wanna feel,
Your head laying on my chest.
So hold me now,
As I take my last breath.

I don't wanna die,
I don't know why,
This kind of fate was meant for me.
You gotta be strong,
Gotta move on,
It's not how it was supposed to be.
What do I say,
It was never supposed to end up this way.
What do I have to do,
(I) Was supposed to grow old with you.

But that ain't gonna happen.
Mhmm.
No that ain't gonna happen.


Måndag

Idag fyller Cissi 18 år. Yes! Grattis på henne!

Lördag då, festen var det ja. Den var egentligen ganska tråkig p.g.a att musiken inte var den bästa. Kändes som att han körde alla låtar på repeat. Vart lite dans, lite dricka och mycket skratt + en ny och väldig snäll person. Det var Alexandras kompis och hon och jag klickade direkt. Assnäll. Vart lite krigsskador också, min hand är inte hel i dagsläget men så blir det när folk ramlar på en. Kom hem vid halv tre och tvättade bort sminket sedan somnade jag direkt.

Igår var vi i Stockholm, huvudstaden, ocg skrev över Mira till oss. Nu är hon våran. Gosade med valpar där, så söta!

Idag var jag i skolan, hade utvecklinssamtal och det gick prima. Slutade 11.30 och cyklade hem då sen ut i skogen med vovven. Myrorna klättrade på mig och jag fick lite panik när dom närmade sig innanför mina skor. Katten följde även med på en prommis.

Nu har jag nyss ätit toast och lyssnar på ett gammalt favoritband. Sum 41. Dom har släppt en ny skiva och jag älskar den haha. Speciellt Scream Bloody Murder. Lyssna på den om ni gillar sån musik. Ni blir inte besvikna.

Hejdå!


Festligheter

Hej på er.

Sitter i soffan just nu. Väntar på att Cissi ska bli klar så att vi kan börja göra oss iordning. Ikväll är det nämnligen 18 årsfest x3 som gäller. :)

Vad har ni för planer? Själv måste jag snart börja bestämma kläder. Cissi får hjälpa mig. Måla om naglarna ska jag göra också. Färg vet jag inte än.

Ha det bra folket!'


en utav mina två fina kissar. Casper. <3

Hola

Hej på er, onsdag idag. Det betyder Grey's Anatomy ikväll och imorgon är jag ledig. Det är utvecklinssamtalsdag (långt ord haha) imorgon för de som inte har fyllt 18 år än. Det har jag och därför får jag ha mitt US under skoltid. :)

Hur mår ni? Jag mår bra jag. Lite hungrig men maten är klar om strax så då är det fixat.

Solen skiner, det är varmt ute och jag mår bra utav det. Mina leder mår bra av sommar och värme. Yes, nu är det mat. Hejdå!!


Sovmorgon

Hej hej, sitter i köket hemma och har sovmorgon. Börjar 10.30 och cyklar istället för att ta bussen. På med ett par vantar så är jag redo ;D

Har i alla fall vart klar i typ en kvart och då va klockan 20 över 9 hahaha. Alltid jag, tror att jag tar typ en timme på mig men egentligen kräver jag bara ungefär 20-30 minuter xp

Ska dra om ca. 20 minuter i alla fall. Slipper stressa, skönt!

Ha en bra dag, får se om jag skriver senare. Puss <3


Gammal bild, bara tog någon...

Imorgon

Imorgon är det måndag, det innebär att jag slutar 11.30. Hem, gå ut med Mira och äta. Efter det kanske jag slänger in en tvätt och sen...

... hårfärg i och på med en ansiktsmask. Mysa med vovven och sånt.


They call me Bulldoy for a reason

Igår då. Var på September med mamma, Evelina och Annemarie. Det var kul det och bra var hon också. Tog inga bilder så ni får stå ut endå.

Idag, var på promenad i regnet med mamma och Mira. Det var faktiskt skönt. Nu sitter jag i soffan och om en stund är det käk. Det blir chili con carne, mumma.

Ha det bra, :)


RSS 2.0