Dagens första och sista

Hej. Idag blir det bara detta inlägg. Denna dag började med att morfar och Kirsten kom en snabbis med Doris. Efter det så var det öppethus på min systers skola. Jag följde med mamma dit. Träffade på Josse där, en barndoms-kompis. Hon ska ev. med och se Daniel Adams-Ray den 18 februari. När vi kom hem från öppethus så träffade jag Cissi. Hon åt här idag igen. Vi såg även filmen Jumanji.

Det blev att se på Fångarna vid åtta och ännu en film efter det. Tror den hette Man about town. Den var helt okej. Efter den filmen drog Cissi hem.

Imorgon ska vi hem till min gammelfarmor. Har inte träffat henne på länge. Hon är rolig hon. Efter det ska vi träffa morfar och Kirsten igen. Mira och Doris ska få leka av sig ute. Mira blir alltid lika glad när hon får leka med Doris.

Idag slänger jag inte upp någon outfit för jag har inte orkat ta en sån bild. Har i alla fall ett par jeans och en röd/blå skjorta. Jag har också mitt halsband med texten "Hon flyger med egna vingar" som jag visade i ett äldre inlägg.

Nu har jag skrivkramp i fingrarna. Godnatt på er där ute.

Jag bjuder på några hörlure-bilder.


Kommentarer
Postat av: A M A N D A

Hej! Jag har just nu en tävling på min blogg, den går ut på att du ska skicka in den snyggaste matchnings bilden på dig & din häst/ponny till "Rilfarna@hotmail.com" och du kan vinna bra priser!

Läs mer på: http://rilfarna.blogg.se/2011/january/tavling-ala-amanda.html !

Hoppas du vill vara med!

/Amanda - Rilfarna.blogg.se

2011-01-23 @ 01:03:50
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: Viola Söderberg

Nu finns vinnaren från "dagens blogg" uppe! Klicka in och kolla efter om du är den lycklige, annars får du gärna vara med och tävla igen i den nya tävlingen :)

2011-01-23 @ 08:45:56
URL: http://violasplace.blogg.se/
Postat av: Shorty&Myzan

Tackar :D kul att du vill vara med och tävla :D Lycak tilL!

2011-01-23 @ 12:08:51
URL: http://shortyochmyzan.blogg.se/
Postat av: Shorty&Myzan

Kul att du är med Idagnes blogg :D Lycka till!

2011-01-23 @ 12:09:29
URL: http://shortyochmyzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0